Chelsea vs Arsenal livestream: Kijk hier live naar de Premier League Wedstrijd in Nederland

Chelsea vs Arsenal

Chelsea vs Arsenal trapt zondag 6 november om 13:00 uur af op Stamford Bridge in Londen. Lees hier hoe je de Premier League wedstrijd live kan bekijken in Nederland

Chelsea vs Arsenal livestream

Chelsea staat momenteel op de zesde plaats in de Premier League en ze gaan de uitdaging aan tegen Arsenal dat momenteel helemaal bovenaan de ranglijst staat. De vorige wedstrijd van Chelsea was niets om over naar huis te schrijven want ze verloren op het veld van Brighton en de wedstrijd eindigde in 4-1.

Arsenal daarentegen vernederde Nottingham Forest afgelopen zondag met een 5-0 overwinning. Het is duidelijk dat Arsenal voor de trofee wilt gaan. Kunnen ze zichzelf ook bewijzen in deze Londense derby tegen Chelsea?

Chelsea zal moeten winnen om weer in een positie te komen waardoor ze recht hebben op Europees voetbal volgend jaar. Kan Pierre-Emerick Aubameyang scoren tegen zijn oude club?

Aan de andere kant zal Arsenal moeten winnen om hun leiderspositie te verdedigen want als Manchester City wint tegen Fulham, zal Manchester City tijdelijk de eerste plaats veroveren. Het belooft dus een spannend duel te worden!

Hoe kijk ik Chelsea vs Arsenal live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Chelsea vs Arsenal is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Chelsea vs Arsenal

De wedstrijd tussen Chelsea en Arsenal trapt af om 13:00 uur op zondag 6 november 2022. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Chelsea vs Arsenal: wat zijn de standen in de Premier League?

Chelsea staat momenteel 6de op de Premier League ranglijst. Arsenal staat nog steeds op de eerste plaats. Zou Arsenal dan eindelijk nog eens de titel kunnen pakken?

Beide ploegen zouden eigenlijk niet mogen verliezen. Chelsea wilt natuurlijk voor een top 4 positie gaan, zodat ze volgend jaar Champions League voetbal kunnen spelen. Arsenal heeft zijn zinnen gezet op de titel, en elk verlies kan ze dus duur komen te staan.