Chelsea vs Manchester United livestream: zo kijk je de Premier League wedstrijd online in Nederland

Chelsea vs Manchester United

Chelsea vs Manchester United trapt zaterdag 22 oktober om 18:30 uur af op Stamford Bridge in Londen. Lees hier hoe je de Premier League wedstrijd bekijkt via livestream.

Chelsea vs Manchester United livestream

Chelsea staat momenteel op de vierde plaats in de Premier League en gaat de uitdaging aan tegen een hongerig Manchester United dat momenteel op de vijfde plaats staat. De vorige wedstrijd van Chelsea was een echte teleurstelling: ze speelde gelijk tegen Brentford, de wedstrijd eindigde in 0-0. Ze kunnen dus wel een mentale oppepper gebruiken.

De ploeg van Erik ten Hag won afgelopen woensdag een belangrijk duel tegen Tottenham Hotspur waardoor ze een mentale boost hebben gekregen. Gaat het dan toch nog goed komen met Manchester United?

Chelsea moet zaterdag winnen om hun top 4 plaats vast te houden waardoor ze recht hebben op een Champions League ticket.

Aan de andere kant zal Manchester United moeten winnen om de plaats van Chelsea in te nemen waardoor Chelsea hun Champions League ticket zal moeten afstaan aan The Red Devils. Het belooft dus zeker een spannend duel te worden!

Hoe kijk ik Chelsea vs Manchester United live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Chelsea vs Manchester United is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Chelsea vs Manchester United

De wedstrijd tussen Chelsea en Manchester United trapt af om 18:30 uur op zaterdag 22 oktober 2022. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Chelsea vs Manchester United: wat zijn de standen in de Premier League?

De huidige top 3 in de Premier League bestaat respectievelijk uit Arsenal, Manchester City en Tottenham. Op plek 4 staat Chelsea en Manchester United staat op plek 5. Een wedstrijd tussen ploegen uit de top 5 gaat ongetwijfeld een spektakelstuk worden. Beide ploegen moeten winnen om hun positie te behouden, en bij verlies is de kans groot dat één van de ploegen gaat afzakken en zo Europees voetbal zal mislopen.

Voor beide ploegen is verlies dan ook een no-go. Europees voetbal is altijd een doel voor ploegen van dit kaliber, maar Champions League voetbal is nog beter. De ploeg die dit duel wint zal dan ook op een Champions League waardige positie belanden.