Chip N ’Dale (2021)

  chip-n-dale-rescue-rangers-disney-plus-disney+

  ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ wordt een mix van live-action en animatie en is gebaseerd op de serie die in 1989 in première ging op Disney Channel. De serie volgt Chip en Dale, die samen met hun vrienden Gadget Hackwrench, Monterey Jack en Zipper een detectivebureau beginnen: Rescue Rangers. De kleine rechercheurs houden zich bezig met het oplossen van misdrijven.

  ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ zal geregisseerd worden door Akiva Schaffer, die eerder ‘Hot Rod’ en ‘Popstar: Never Stop Never Stopping’ maakte, samen met Andy Samberg en Jorma Tacoma. De film zal geproduceerd worden door David Hoberman en Todd Lieberman, die eerder ‘The Muppets’ en de live-action versie van ‘Beauty and the Beast’ voor hun rekening namen. ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers is geschreven door het ‘How I Met Your Mother’-duo Dan Gregor en Doug Mand.

  Over het plot is nog niks bekend. Wel is duidelijk dat Seth Rogen een cameo doet.

  Titel: Chip ’n Dale
  Type: Film (live-action/animatie)
  Genre: Komedie / Familie
  Release: Lente 2022
  IMDb:

  Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,90 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banner klikken.