‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ vanaf 20 mei te zien op Disney Plus

Chip-n-Dale-Rescue-Rangers. disney plus

Er komt weer een nieuwe Disney-film aan voor Disney Plus: ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’. De wangzakeekhoorns Knabbel en Babbel zijn vanaf vrijdag 20 mei te zien op de streamingdienst. Dat heeft Disney vandaag bekendgemaakt.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ is een mix van live-action en animatie en is gebaseerd op de serie die in 1989 in première ging op Disney Channel. De serie volgt Chip en Dale, die samen met hun vrienden Gadget Hackwrench, Monterey Jack en Zipper een detectivebureau beginnen: Rescue Rangers. De kleine rechercheurs houden zich bezig met het oplossen van misdrijven.

De animatieserie ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ uit 1989 staat als een seizoen (65 afleveringen) op Disney Plus en vind je hier.

Nieuw verhaal

In ‘Chip ’n Dale: Rescue Rangers’ leven Chip en Dale tussen echte mensen in het moderne Los Angeles, maar hun levens zijn nu heel anders dan jaren geleden. Het is al decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd stopgezet en Chip heeft zich overgegeven aan een burgerlijk leven als verkoper van verzekeringen.

Dale heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en werkt in het circuit van nostalgieconferenties, wanhopig om zijn gloriedagen te herbeleven. Wanneer een voormalig castlid op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten Chip en Dale hun verbroken vriendschap herstellen en opnieuw hun Rescue Rangers detective-rol op zich nemen om het leven van hun vriend te redden.

Voicecast

Andy Samberg heeft de stem van Dale ingesproken en John Mulaney deed dit voor Chip. Corey Burton, die de stem van Dale en Zipper in sprak op de originele versie uit 1989, neemt nu alleen de stem van Zipper voor zijn rekening.

Productie

‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ zal geregisseerd worden door Akiva Schaffer, die eerder ‘Hot Rod’ en ‘Popstar: Never Stop Never Stopping’ maakte. De film zal geproduceerd worden door David Hoberman en Todd Lieberman, die eerder ‘The Muppets’ en de live-action versie van ‘Beauty and the Beast’ voor hun rekening namen. ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers is geschreven door het ‘How I Met Your Mother’-duo Dan Gregor en Doug Mand.

‘Chip ’n Dale: Rescue Rangers’ is vanaf vrijdag 20 mei te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer van de nieuwe film.