Nieuwe serie ‘Choir’ vanaf 31 januari te zien op Disney Plus

Choir
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat de langverwachte nieuwe docuserie ‘Choir’ vanaf 31 januari te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal van ‘Choir’

‘Choir’ volgt de kinderen van het Detroit Youth Choir terwijl ze zich voorbereiden op het optreden van hun leven. Door hun ogen ervaren we de hoogte- en dieptepunten van het leven in Detroit, waarin ze omgaan met de uitdagingen van het balanceren van gezin, school en atletiek terwijl ze hun dromen nastreven om hun talenten naar een hoger niveau te tillen en op te treden in een van de grootste stadions in de wereld. Na hun optreden in America’s Got Talent in 2019 is het een belangrijke tijd voor het koor en zijn directeur, Anthony White, omdat hij wordt geconfronteerd met de gecombineerde uitdagingen van het vervangen van verschillende belangrijke leden, het relevant houden van het koor in Detroit en het vinden van de volgende grote kans die ze weer in de nationale schijnwerpers zullen zetten.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Cast van ‘Choir’

De serie is geregisseerd door tweevoudig Emmy-winnaar Rudy Valdez en wordt geproduceerd door Imagine Documentaries en Blumhouse Television. Van Imagine Documentaries dienen Brian Grazer, Ron Howard, Justin Wilkes, Sara Bernstein en Ryan Miller als uitvoerende producenten. Van Blumhouse Television dienen Jason Blum, Chris McCumber, Jeremy Gold en Gretchen Palek als uitvoerende producenten. Valdez is ook  uitvoerend producent, evenals Michael Seitzman van Maniac Productions.

‘Choir’ is vanaf 31 januari te streamen op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.