Nieuwe basketbalserie ‘Clipped’ nu te zien op Disney Plus

Clipped
© Disney

Het eerste seizoen van de nieuwe basketbalserie ‘Clipped’ is vanaf nu te zien op Disney Plus.

Verhaal van ‘Clipped’

De serie geeft een kijkje achter de schermen van de racistische opmerkingen van een beruchte NBA-eigenaar, die op band werden vastgelegd en over de hele wereld te horen waren. Gebaseerd op de hit “ESPN 30 for 30” podcast “The Sterling Affairs”, brengt de serie de botsing in kaart tussen een disfunctionele basketbalorganisatie en een nog minder functioneel huwelijk, en de impact van de tape op een ensemble van spelers die ernaar streven te winnen tegen de achtergrond van het meest vervloekte team in de competitie. De beroemde coach Doc Rivers arriveert in 2013 als coach van de LA Clippers, en met een veelbelovende selectie grote persoonlijkheden heeft hij de bouwstenen om het eerste kampioenschap van de franchise te winnen. De eigenaar van het team, Donald Sterling, is een bekend probleem, maar het minimaliseren van zijn invloed om een ​​titel te winnen wordt een persoonlijke zoektocht voor Doc.

Kijk ‘Clipped’ op Disney Plus

Cast van ‘Clipped’

In het eerste seizoen van de serie spelen Laurence Fishburne (‘Ant-Man’), Ed O’Neill (‘Modern Family’), Jacki Weaver (‘Father Stu’), Cleopatra Coleman (‘Rebel Moon’), Kelly AuCoin (‘Billions’), David Opegbemi (‘Twisted Metal’) en Austin Scott (‘They Found Hell’). De serie is geschreven en geproduceerd door Gina Welch, Nina Jacobson, Brad Simpson, Zanne Devine, Ramona Shelburne en Kevin Bray.

De nieuwe serie ‘Clipped’ is vanaf nu te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.