‘Cruella’ vanaf augustus zonder extra kosten op Disney Plus te zien

cruella, disney plus, disney+

De mensen die niets extra voor ‘Cruella’ willen betalen zullen nog eventjes geduld moeten hebben, maar hebben nu wel een datum om in de agenda te noteren. De nieuwe Disney-film is namelijk vanaf vrijdag 27 augustus op Disney Plus te zien zonder extra kosten.

‘Cruella’ gaat op 28 mei in première op Disney Plus via VIP-toegang (21,99 euro). Gelijktijdig zou de film ook in de bioscopen te zien zijn. Echter is de opening van de bioscopen in Nederland uitgesteld. Als de daling van de besmettingen in dit tempo doorzet, zullen de bioscopen op 9 juni weer hun deuren mogen openen.

Heb je nog geen Disney Plus-abonnement en wil je dit graag? Klik dan op boven of onderstaande Disney Plus banner. Ben je al wel een Disneyplusser? Klik dan hier om ‘Cruella’ direct in je kijklijst te zetten.

Plot ‘Cruella’

‘Cruella’ speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, te midden van de punkrockrevolutie. De film volgt het jonge arme meisje Estella (Emma Stone), een slimme en creatieve zwendelaar die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven die haar honger naar kattenkwaad wel kunnen waarderen. Samen bouwen ze een leven voor zichzelf op in de straten van Londen.

Op een dag valt Estella’s talent voor mode in het oog van barones von Hellman (gespeeld door Emma Thompson uit oa ‘Howards End’ en ‘Sense & Sensibility’), een modellegende die enorm chic is en een groot aanzien heeft. Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die ervoor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Titel: ‘Cruella’
Categorie: Komedie / Misdaad
Duur:
Jaar: 2021
Regisseur: Craig Gillespie
Geschreven door: Dana Fox, Tony McNamara
Geproduceerd door: Andrew Gunn, Marc Platt, Kristin Burr
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste, Mark Strong, Tipper Seifert Cleveland, Kayvan Novak, John McCrea, Jamie Demetriou, Niamh Lynch, Andrew Leung, Ed Birch, Dylan Lowe, Paul Bazely, Abraham Popoola, Leo Bill, Ninette Finch, Sarah Crowden.

 

Zo kijk je ‘Cruella’ op Disney Plus met VIP-toegang (stappenplan)