De Kleine Zeemeermin LIVE! (2019)

  de kleine zeemeermin live musical, disney plus

  In dit muzikale eerbetoon, waarin we Auli’i Cravalho als Ariel, Queen Latifah als Ursula en Shaggy als Sebastiaan zien schitteren, worden kijkers meegesleurd in een magisch onderwateravontuur. In De Kleine Zeemeermin LIVE! zijn beelden en muziek uit de originele animatiefilm verwerkt. Ook toont de show, die 1 uur en 24 minuten duurt, prachtige decors en indrukwekkende kostuums gemaakt door drievoudig Emmy Award winnaar Zaldy. De choreografie staat op naam van Nick Florez en RJ Durrell, die ook verantwoordelijk zijn voor de choreografie van The Beautiful Trauma World Tour van zangeres P!nk. Een absolute aanrader dus!

  Klik hier en bekijk ‘De Kleine Zeemeermin LIVE!’ direct op Disney Plus. Of bekijk hieronder eerst hoe Auli’i Cravalho (Ariel) het nummer ‘Part of Your World’ ten gehore brengt op de Amerikaanse televisiezender ABC.

  Titel: De Kleine Zeemeermin LIVE!
  Type: Musical
  Release: 2019
  Score: 5.5
  Kijk op Disney Plus: Klik

  Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus om direct van ‘De Kleine Zeemeermin LIVE!’ te kunnen genieten. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.