De making of ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ nu te zien op Disney Plus

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, disney plus, disney+

Vandaag heeft Disney de making of van ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ op Disney Plus gezet. Een must see Marvel Assembled-aflevering voor iedere fan. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Luister hoe regisseur Sam Raimi en de cast van de film vertellen over hun ervaringen om het meest duistere verhaal van Marvel tot leven te wekken. Van het bouwen van een wereld tot het bouwen van een universum. Hoor verhalen uit de eerste hand van de cast en crew over wat er nodig was om elk universum uniek en geloofwaardig te ontwerpen. Ontdek dit alles en meer in ASSEMBLED: The Making of Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Verhaal

In Marvel Studios ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

‘Assembled: The Making of ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ is nu te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer.