De nieuwe Disney-film ‘Onward’ kijken? Zo doe je dat!

onward, pathe thuis, nederland, disney pixar

Ben jij het wachten zat en wil je de nieuwe Disney Pixar-film ‘Onward’ nu ook wel eens zien? Dan is dat vanaf 30 april mogelijk. Vanavond na 00:00 uur is de animatiefilm namelijk te koop bij Pathé Thuis.

Het gaat om de originele versie (OV) en de Nederlandse versie (NL) van de film.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Wat kost Onward?

De SD-versie van Onward kost 14,99 euro. Wil je de betere kwaliteit, dan betaal je 17,99 voor de HD-versie. De film is vanaf 14 mei ook te huur voor 4,99 euro/5,99 euro.

Als je een account aanmaakt bij Pathé Thuis ontvang je automatisch een email met een kortingscode. Je huurt dan je eerste film voor 2,99 euro. Dus sta je te popelen en kan je niet meer wachten om Star Wars: The Rise Of Skywalker te bekijken, dan kan je die direct streamen voor een paar euro. De laatste film in de Skywalker-saga is vanaf 5 mei op Disney Plus te zien.

Klik voor de originele versie (OV) van Onward en klik voor de Nederlandse versie (NL). Heb je nog geen account? Dan kan je op beide pagina’s bovenin klikken op registreren/inloggen.

Disney Plus

In principe wordt Onward, net zoals vele andere films, voor 90 dagen (tot eind juli) aangeboden op Pathé Thuis. Disney en Pixar’s laatste paradepaardje zal daarna waarschijnlijk snel op Disney Plus verschijnen. Disney behoudt zich echter het recht voor om Onward binnen deze 90 dagen op Disney Plus te lanceren. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren, weet niemand.

Plot ‘Onward’

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.