‘De Prinses en de Kikker’ zeer binnenkort te zien op Disney Plus

prinses en de kikker, disney plus-

Hij is nu nog op Netflix te vinden, maar door het aflopende contract verhuist ‘De Prinses en de Kikker’ spoedig naar het het domein van de rechtmatige eigenaar. Vanaf 1 december is de film te zien op Disney Plus.

Walt Disney Animation Studios geeft een moderne draai aan een klassiek verhaal. Het mooie meisje Tiana fantaseert over een eigen restaurant. Wanneer ze een kikkerprins ontmoet, die wanhopig weer menselijk wil worden, voert een kus die alles verandert hen op een hilarisch avontuur door de mystieke moerassen van Louisiana.

‘De Prinses en de Kikker’ was de 49e animatiefilm van Walt Disney. De film werd geregisseerd door John Musker en Ron Clements, regisseurs van onder andere De Kleine Zeemeermin en Piratenplaneet, met liedjes geschreven en gecomponeerd door Randy Newman (A Bug’s life, Monstersc Inc, Cars en Toy Story) en met de Engelse stemmen van Anika Noni Rose (als Princess Tiana), Oprah Winfrey, Keith David, Jim Cummings, John Goodman, Jenifer Lewis, Bruno Campos, Michael-Leon Wooley, Peter Bartlett en Terrence Howard.

Klik hier om ‘De Prinses en de Kikker’ direct toe te voegen aan je ‘Mijn Lijst’ op Disney Plus.