Derde seizoen van ‘Welcome to Wrexham’ later dit jaar op Disney Plus

Welcome to Wrexham
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat het derde seizoen van ‘Welcome to Wrexham’ later dit jaar te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal van ‘Welcome to Wrexham’

In 2020 werkten Rob McElhenney en Ryan Reynolds samen om de Red Dragons van het vijfde niveau te kopen in de hoop de club te veranderen in een underdog-verhaal waar de hele wereld voor zou kunnen pleiten. De wereld heeft het opgemerkt en er is verandering op komst. Na een pijnlijke uitschakeling in de play-offs blijft seizoen twee de club volgen terwijl ze vechten voor promotie uit de National League en terugkeren naar de English Football League. Toegewijde medewerkers en supporters houden vast aan de droom om het team weer glorieus te maken terwijl ze zich schrap zetten voor de nieuwe uitdagingen die roem voor hun kleine gemeenschap met zich meebrengt. Van Hollywood tot Wales, van het veld tot de kleedkamer, van de receptie tot de pub: ‘Welcome to Wrexham’ volgt het rentmeesterschap van Rob en Ryan en het onlosmakelijk met elkaar verbonden lot van een team en een kleine stad.

Klik hier om Welcome to Wrexham direct te gaan streamen

Cast van ‘Welcome to Wrexham’

‘Welcome to Wrexham’ is uitvoerend geproduceerd door McElhenney, Reynolds, Josh Drisko, Bryan Rowland, Jeff Luini, Nick Frenkel, George Dewey en Andrew Fried van Boardwalk Pictures. De serie wordt geproduceerd door More Better Productions, Maximum Effort Productions, 3 Arts Entertainment en Boardwalk Pictures. 

Het derde seizoen van ‘Welcome to Wrexham’ zal vanaf het voorjaar te zien zijn op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.