Deze 4 Disney-films zijn vanaf 21 december te zien op Disney Plus

the lone ranger, disney plus

Langzaam maar zeker verdwijnen er steeds meer Disney-films van Netflix en  worden deze direct doorgesluisd naar de bibliotheek van Disney Plus. Vanaf 21 december kan je genieten van de 4 onderstaande titels.

Ratatouille (2007)

Remy is een rat die constant zijn leventje in het dure Franse restaurant Gusteau op het spel zet. Niet alleen vanwege zijn liefde voor lekker eten, maar ook omdat hij dolgraag zelf topkok wil zijn. Wanneer de jonge Linguini, die ondanks zijn gebrek aan talent een baan in de keuken krijgt aangeboden, de talenten van Remy ontdekt, is dat de kans voor de rat om zijn droom uit te laten komen. Linguini en Remy werken vervolgens samen en proberen Gusteau’s restaurant weer op de kaart te zetten.

Piratenplaneet (2002)

Jim Hawkins is een avontuurlijke jongen die gekweld wordt door de herinnering van zijn vader die hem en zijn moeder verliet. Als een oude ruimtevaarder een map aan Jim overhandigd met de boodschap hem uit de handen te houden van een kwaadaardige Cyborg, reist Jim het heelal door opzoek naar de grote schat van de legendarische piraat Flint.

The Lone Ranger (2013)

Een wilde rit vol snelle actie, explosies en vuurwapengevechten waardoor je de beroemde gemaskerde legende met andere ogen gaat bekijken. De Lone Ranger, de laatste in zijn soort, werkt samen met Tonto (Johnny Depp), een duistere, mysterieuze vrijbuiter, om gerechtigheid te krijgen nadat Justitie hen in de steek heeft gelaten.

George uit de Jungle (1997)

Diep in de jungle wordt baby George (Brendan Fraser/The Mummy), de enige overlevende van een vliegtuigcrash, opgevoed door gorilla’s. George groeit op tot een sterke en lieve kluns met een regenwoud vol vrienden: Tookie de toekan, Ape de pratende gorilla en Shep de olifant, die dol is op pinda’s. Als stropers achter zijn vrienden aanzitten komt de Koning van de Swing in actie en krijgt George te maken met erg veel obstakels.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.