Deze grote titels verschijnen dit jaar nog op Disney Plus (overzicht)

Na een zeer bewogen corona-jaar met COVID-19, die in maart helaas ook in ons kikkerlandje zijn intrede deed, zijn we alweer in de herfst van 2020 beland. Dit betekent dat ook het einde van het jaar weer nadert. Maar juist de komende maanden staan er leuke en grote titels op de Disney Plus-agenda (waaronder Pixar’s ‘Soul’ natuurlijk) en deze willen we graag bij je onder de aandacht brengen. 

Een abonnement op Disney Plus kost slechts € 6,99 per maand. Een jaarabonnement kost echter € 69,99 (€ 5,80 per maand), je krijgt dan dus 2 maanden gratis! Klik hier om van deze aanbieding gebruik te maken of klik op onderstaande banner.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Allereerst wil ik je graag laten weten welke titels er recent zijn toegevoegd aan Disney Plus en dus nu al te bewonderen zijn. Lees even met me mee.

‘Onward’ (2020)

We hebben er lang op moeten wachten, maar de Disney en Pixar-film ‘Onward’ staat sinds 16 oktober op Disney Plus. De film ging op 4 maart in première in de Nederlandse bioscopen en draaide door het coronavirus slechts twee weken.

Plot

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.

‘Clouds’ (2020) Première!

Plot

Gebaseerd op een ongelooflijk maar waargebeurd verhaal. De 17-jarige Zach Sobiech is een vrolijke, muzikaal talentvolle middelbare scholier in zijn laatste schooljaar. Maar aan het begin van zijn laatste schooljaar, vlak nadat hij zijn droommeisje heeft uitgevraagd, komt Zach’s wereld op zijn kop te staan als hij hoort dat zijn kanker is uitgezaaid, waardoor hij nog maar 6 maanden te leven heeft. In de beperkte tijd die hem rest besluiten hij en zijn beste vriendin en schrijf-partner Sammy hun droom waar te maken en een album uit te brengen.

‘Clouds’ is vanaf 16 oktober te zien op Disney Plus.

Wat komt er de komende maanden nog op Disney Plus? 

‘Het verhaal van Olaf’ (2020) Première!

Plot

Wat gebeurde er met Olaf nadat Elsa hem had gebouwd? Wat gebeurde er toen Anna en Kristoff de pratende sneeuwpop voor het eerst ontmoetten in het bos? En hoe heeft Olaf van de zomer leren houden? In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle.

‘Het verhaal van Olaf’ is vanaf 23 oktober te zien op Disney Plus. De short heeft op het moment van schrijven nog geen trailer.

 

‘Spies in Disguise’ (2019)

Plot

Superspion Lance Sterling (stem Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (stem Tom Holland) zijn elkaars tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is dat niet. Maar wat Walter tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan intelligentie en vindingrijkheid. Zo creëert Walter de gadgets die Lance gebruikt tijdens zijn missies. Maar wanneer gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar vertrouwen. Als ze niet als een team leren samenwerken, zal de hele wereld in gevaar zijn.

‘Spies in Disguise’, gemaakt door Fox’s animatiestudio Blue Sky, is vanaf 23 oktober te zien op Disney Plus.

The Mandalorian (seizoen 2, 2020) Première!

Van het plot van seizoen 2 is nog niets bekendgemaakt. Een trailer is er al wel (zie onder). Het lijkt het erop dat Rosario Dawson Ahsoka Tano gaat spelen. En het ziet het er naar uit dat er een rol is weggelegd voor Star Wars-veteraan Temuera Morrison, als Boba Fett or Jango Fett, het karakter dat hij speelde in Star Wars Episode II: Attack of the Clones.

Seizoen 2 van ‘The Mandalorian’ is vanaf 30 oktober te zien op Disney Plus. Er zal elke week (vrijdag) een nieuwe aflevering online komen. Op 18 december is de finale.

‘Muppets Now’ (2020)

Plot

Muppets Now’ is een ongescripte Disney Plus Original, geproduceerd door The Muppets Studio. In de serie, die bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten die wekelijks online komen, haast Scooter zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich echter moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen.

‘Muppets Now’ is vanaf 6 november wekelijks te zien op Disney Plus.

‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ (2020) Premiere!

Plot

In ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’, die bestaat 10 afleveringen van elk zeven minuten, zal Mickey Mouse samen met zijn beste vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto nieuwe avonturen beleven. We zullen verhalen voorgeschoteld krijgen die geïnspireerd zijn op verschillende landen uit Disneyparken. De animatie bevat daarnaast nieuwe muziek, moderne settings en de onmiskenbare klassieke Mickey Mouse-stijl, zoals we die gewend zijn.

‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ is vanaf 18 november te zien op Disney Plus. Er is nog geen trailer uitgebracht van de serie.

the wonderful world of mickey mouse, disney plus

‘Marvel 616’ (2020)

‘Marvel 616′ onderzoekt hoe Marvel’s rijke erfenis aan verhalen, personages en makers bestaat in de wereld buiten jouw raam. Elke documentaire, gemaakt door een andere filmmaker, verkent de snijpunten van verhalen, popcultuur en fandom binnen het Marvel-universum.

‘Marvel 616′ is vanaf 20 november te zien op Disney Plus.

‘Black Beauty’ (2020) Première! 

Plot

‘Black Beauty’ is een wilde mustang, die vrij in het westen van Amerika is geboren. Wanneer ze gevangen wordt genomen en weggehaald bij familie vindt ze een lotgenoot in de 17-jarige Jo Green, die op dezelfde manier treurt over het verlies van haar ouders. De twee ontwikkelen langzaam een liefdevolle band, op basis van respect, met ruimte voor het helen van de wonden.

Kate Winslet (Titanic en Eternal Sunshine of the Spotless Mind) neemt de stem van ‘Black Beauty’ voor haar rekening en Mackenzie Foy kruipt in de huid van Jo Green. Iain Glen (Game of Thrones) speelt de rol van John Manly en Claire Forlani (Meet Joe Black) zien we als Mrs. Winthorp.

‘Black Beauty’ is vanaf 27 november te zien op Disney Plus.

black beauty, disney plus

‘Soul’ (2020) Premiere!

Plot

Pixar’s ‘Soul’, die op 25 november in de Nederlandse bioscopen had moeten gaan draaien maar door het coronavirus direct op Disney Plus komt zonder extra kosten, vertelt het verhaal van Joe Gardner (stem Jamie Foxx), een bandleraar op de middelbare school die maar een echte passie heeft: het spelen van Jazzmuziek. Net op het moment dat Joe zijn droom lijkt uit te gaan komen, wordt hij door een onverwachtse misstap opnieuw gedwongen om zichzelf de vraag te stellen wat werkelijk belangrijk voor hem is in het leven. Dit komt allemaal door Joe’s ontmoeting met 22, een ziel die denkt dat er meer is tussen hemel en aarde.

‘Soul’ is vanaf 25 december (1e Kerstdag) te zien op Disney Plus.

Nog verwacht in 2020, maar nog geen datum

‘WandaVision’ (2020)

Plot

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijfster is Jac Schaeffer, die ook de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’ voor haar rekening nam.

‘WandaVision’ is al officieel door Disney aangekondigd als ‘coming soon’. De serie zal in november of december op de service verschijnen.

Volledig aanbod

[table id=1 responsive=collapse /]