Deze titels komen in de tweede helft van augustus naar Disney Plus

Augustus is een drukke maand op Disney Plus, met veel nieuwe releases. Naast alle lopende series (zie ons overzicht), komen er in de tweede helft van augustus nog een paar grote knallers op de streamingdienst! Hieronder vind je de highlights van wat je de komende weken kan verwachten.

Cruella (Disney)

Vanaf 27 augustus kunnen we het verhaal van de schurk van de 101 dalmatiërs zonder extra kosten op Disney Plus kijken. Emma Stone speelt een jong straatmeisje met een goed gevoel voor ontwerpen. Ze wordt onder de hoede genomen van barones von Hellman (gespeeld door Emma Thompson, bekend van oa. Harry Potter en Love Actually), maar dit zet een reeks gebeurtenissen in gang die Cruella maken tot de puppy-stelende schurk die we kennen. Zie hieronder de trailer.

Release: nu met VIP-toegang, vanaf 27 augustus zonder extra kosten

The Walking Dead Seizoen 11 (Star)

Het laatste seizoen van de populaire zombie serie komt eraan! In dit seizoen komen de overlevenden die we al zo lang kennen in aanraking met een nieuwe groep mensen, en is er te zien dat de zombies opnieuw niet het grootste gevaar zijn voor de survivors. In Alexandria breekt honger uit, en onder andere Eugene zit nog gevangen bij een mysterieus gepantserd leger. Ook de ex-schurk Negan gaat weer een grote rol spelen in dit seizoen. Dit seizoen zal in drie delen gereleased worden, met het ware slotstuk in 2022. De nieuwe afleveringen komen een dag na release al op Disney Plus, kijk hier de trailer.

Release: vanaf 23 augustus, wekelijks

Only Murders in the Building (Star/Hulu)

‘Only Murders in the Building’ is een komedie/crime serie, waarin drie buren die geobsedeerd zijn door true crime zelf ineens in een moordzaak verwikkeld raken. De buren worden gespeeld door niemand anders dan Selena Gomez, en de twee komedie legendes Steve Martin en Martin Short. De grappige mix van komedie en misdaad belooft dat dit een vermakelijke serie gaat worden! ‘Only Murders in the Building’ telt 10 afleveringen, waarvan we in augustus al de eerste drie afleveringen krijgen. Kijk hieronder de trailer.

Release: vanaf 31 augustus, wekelijks

Baghdad Central (Star)

Na de val van Saddam Hussein gaat de Iraakse politieagent Muhsin op zoek naar zijn vermiste dochter Sawsan, en komt daarbij in aanraking met Westerse troepen die in Irak op vredesmissie zijn. Deze mini-serie (6 afleveringen) is gebaseerd op een gelijknamig boek. Dit grijpende verhaal is volgende week al te zien op Disney Plus, kijk hier de trailer.

Release: 18 augustus, heel seizoen