‘Disenchanted’ vanaf 24 november te zien op Disney Plus

Image: ⓒ Disney

Tijdens de D23 Expo in Anaheim heeft Disney de officiële trailer van Disenchanted laten zien. De film is vanaf 24 november te zien op Disney Plus

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal:

Disenchanted speelt zich 15 jaar na de gebeurtenissen van de vorige film af waarin Giselle en Robert trouwden, maar Giselle heeft genoeg gehad van het leven in New York. Samen met hun groeiende gezin verhuizen ze naar het slaperige stadje Monroeville in de zoektocht naar een meer sprookjesachtig leven. Helaas heeft de nieuwe stad een hele andere set met regels en door de burgemeester voelt Giselle zich niet thuis. In haar frustratie gebruikt Giselle de magie van haar thuisplaats Andalasia waarbij ze per ongeluk de hele stad verandert in een sprookje en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt. Nu is Giselle in een race tegen de klok om de spreuk ongedaan te maken en uit te vinden wat nog lang en gelukkig echt betekent voor haar en haar familie.

Cast:

In Disenchanted keren Amy Adams, Patrick Dempsey, Idina Menzel en James Marsden terug in hun rollen van de vorige film. Er zijn ook een paar nieuwe toevoegingen aan deze film zoals Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays en Gabriella Baldacchino.

Trailer:

Zie hieronder de trailer van Disenchanted. De nieuwe film is vanaf 24 november te zien op Disney Plus.