Disney deelt officiële trailer ‘Hocus Pocus 2’ voor Disney Plus

hocus pocus 2, disney plus, disney+

Disney heeft tijdens de D23 Expo 2022 in Anaheim, California de officiële trailer van ‘Hocus Pocus 2’ laten zien. Vanaf vrijdag 30 september is de komische horrorfilm te zien op Disney Plus.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

De zangers Bette Midler (‘The First Wives Club’ en ‘Beaches’) kruipt opnieuw in de huid van Winifred Sanderson, met Sarah Jessica Parker (‘Sex and the City’) en Kathy Najimy (‘Sister Act’) als haar zussen. ‘Hocus Pocus 1’ is bijna antiek, de eerste film verscheen in 1993.

In dit artikel:

Verhaal

De live-action komedie ‘Hocus Pocus 2’ is een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

Cast

Doug Jones speelt in ‘Hocus Pocus 2’ opnieuw de rol van Billy Butcherson. Ook zien we Whitney Peak, Lilia Buckingham en Belissa Escobedo als de drie tieners die de drie heksen een halt toe moeten roepen voor de wereld geruïneerd wordt.

Daarnaast zien we ook enkele nieuwe namen die hun opwachting zullen maken, zoals Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Paige Henderson en Nina Kitchen.

Crew

‘Hocus Pocus 2’ wordt geregisseerd door Anne Fletcher (‘The Proposal’ en ’27 Dresses’), die het stokje overname van vriend en collega Adam Shankman (‘Hairspray’ en ‘The Wedding Planner’). Lynn Harris (‘The Shallows’) produceert de komische horrorfilm.

‘Hocus Pocus 2’ is vanaf vrijdag 30 september, ruim voor Halloween dat dit jaar op 31 oktober 2022 gevierd wordt, te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de nieuwe trailer. Daaronder vind je de trailer van ‘Hocus Pocus’ (1993).