Disney en Pixar’s ‘Lamp Life’ in januari al op Disney Plus te zien

lamp life, disney plus, pixar

Dat de korte film over Bo Peep (Toy Story) genaamd ‘Lamp Life’ in 2020 op Disney Plus zou uitkomen wisten we al. Maar wat we niet wisten is dat de film in januari, en dat is het al bijna, al te streamen gaat zijn op de nieuwe dienst van de Huismuis.

Dit werd duidelijk naar aanleiding van een foto die Valerie LaPointe, die de film regisseerde, op Instagram plaatste. “Get ready for more Bo Peep on Disney+ in January!!!”, schrijft LaPointe als bijschrift onder een foto (zie onder) van Woody en Bo.

Bo Peep maakt een grote comeback in Disney’s en Pixar’s recente ‘Toy Story 4’ en ze speelt een hoofdrol in deze geheel nieuw geanimeerde korte film genaamd ‘Lamp Life’, waarin ze eindelijk de vraag beantwoordt waarom ze schitterde van afwezigheid in ‘Toy Story 3’.

‘Toy Story 4’ is onderweg naar Disney Plus en zal naar alle waarschijnlijkheid in januari of februari op de dienst verschijnen. Het zou zomaar kunnen dat de Disney en Pixar film met de avonturen van onder andere Woody, Buzz Lightyear en Jessie tegelijk met ‘Lamp Life’ toegevoegd gaat worden op Disney Plus.

We houden je op de hoogte!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.