Disney gaat BabyTV-series toevoegen aan Disney Plus in Nederland

mona en stift, disney plus, babytv

Disney gaat vanaf juni verschillende series van televisiekanaal BabyTV toevoegen aan Disney Plus. Dit laat Disney aan Gostreaming weten. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Vermaak voor de kleintjes

Tot op heden was er voor baby’s en peuters (0 t/m 4 jaar) niet heel veel te zien op Disney Plus, maar daar komt heel snel verandering in. Vanaf juni, deze maand dus nog, gaat Disney verschillende series van het televisiekanaal BabyTV toevoegen aan Disney Plus. Zo valt er voor de allerkleinste binnenkort dus ook van alles te beleven op de streamingdienst.

BabyTV is eigendom van de Fox Networks Group, een dochteronderneming van The Walt Disney Company.

BabyTV op Disney Plus

Vanaf vrijdag 17 juni worden de onderstaande BabyTV-series toegevoegd op Disney Plus in Nederland.

‘Ahoy Piraten!’ (seizoen 1)

Drie piraten op een piratenschip verkennen nieuwe landen en lossen puzzels en raadsels op om de schatkist te vinden. De schatkist is altijd gevuld met leuke voorwerpen voor een feestje.

‘Charlie & de Vormen’ (seizoen 1)

Een kans voor iedereen om alles over vormen te leren met Chopper Charlie.

‘Charlie & het Alfabet’ (seizoen 1)

Charlie ontmoet een van zijn alfabetvrienden. Samen gaan ze op avontuur en helpen elkaar. Kinderen leren de letters van het alfabet en hun klanken.

‘Charlie & de Nummers (seizoen 1)

Cijfers en tellen veranderen in een leuk avontuur wanneer Charlie het Koninkrijk van nummers bezoekt.

‘Dino & de Jacht op Eieren’

Teruggaan in de tijd naar de dagen van de dinosaurussen waar twee dinosauruseieren verdwijnen uit de kleuterschool voor babydinosaurussen. De helden volgen het eierspoor op een missie om de eieren terug te vinden en ze veilig terug te brengen naar de kleuterschool.

‘The Egg Band’ (seizoen 1)

Ontdek en groei met de Egg Band terwijl ze meezingen met de meest populaire kinderliedjes, zoals ‘De wielen van de bus’ en nog veel meer! Feest, dans en ga los op leuke, vrolijke versies van klassieke kinderliedjes met de coolste band van de stad.

‘Giggle Wiggle’ (seizoen 1)

Bewegen en dansen en kinderen aanmoedigen om plezier te hebben door de choreografie die ze op het scherm zien na te bootsen. Een reeks dieren helpt kinderen in beweging te blijven op het geluid van aanstekelijke liedjes en rijmpjes.

‘Kleine Lola in de stad’ (seizoen 1)

We volgen Lola voor leuke avonturen in de stad terwijl ze skateboards enbrandweerwagens ontdekt, leert hoe ze de straat moet oversteken, een taxi moet nemen en nog veel meer. Maak kennis met stadsomgevingen en activiteiten op een veilige en plezierige manier met Lola en haar vrienden.

‘Lola bezoekt de boerderij’ (seizoen 1)

Lola heeft een leuke en te gekke tijd op de boerderij als ze de dieren ontmoet en meer te weten komt over het leven daar. De vrolijke dieren zijn altijd blij om plezier te maken en helpen Lola fruit, groenten, voertuigen, voedsel en meer te ontdekken.

‘Mona & Stift’ (seizoen 1)

Maak kennis met Mona, een nieuwsgierig en avontuurlijk meisje met een heel speciale vriend genaamd Sketch. Sketch kan niet praten, maar hij weet wel hoe hij moet tekenen. Elke aflevering is een nieuw avontuur, waarbij Mona haar fantasie gebruikt om te bedenken wat ze wil. Sketch plaagt graag de avontuurlijke Mona, maar vervult uiteindelijk haar wensen…

‘De Postrein’ (seizoen 1)

Sluit je aan bij Fast Frank terwijl hij pakketten bezorgt aan zijn dierenvrienden over de hele wereld. Met vallen en opstaan slaagt Frank er eindelijk in zijn vrienden in hun natuurlijke habitat te vinden.

‘Liedjes & Rijmpjes’ (seizoen 1)

Zing mee met klassiekers ‘I’m a little teapot’, ‘Baa Baa Black sheep’ en ‘Itsy Bitsy Spider’.

‘De Mini-Bende’ (seizoen 1)

De babyvlinder en zijn dierenvrienden herinneren zich samen grappige tijden. Samen kunnen ze alle problemen overwinnen, omdat ze weten dat hun vriendschap het allerbelangrijkste is.

‘Toto’s peuterspeelzaal’ (seizoen 1)

Toto en zijn beste vriend Robbie zijn speelgoed dat in een kleuterschool tot leven komt als alle kinderen weg zijn. De plek verandert in een denkbeeldige wereld waar de twee vrienden ontdekken wat de kinderen gedurende de dag hebben geleerd.

‘Wat een prachtige dag’ (seizoen 1)

Het is een mooie gloednieuwe dag! Dus het is tijd om wakker te worden en te spelen.