Disney geeft ‘Captain Marvel’ vervroegd vrij op Disney Plus in Nederland

captain marvel, marvel, disney-

Opnieuw krijgt Nederland van Disney een privilege in de schoot geworpen. Nadat wij uit werden gekozen om Disney Plus uitgebreid en gratis te testen, krijgen wij nu ook de mogelijkheid om als eerste een Marvel-film te bekijken op de nieuwe streamingsdienst.

Disney zal Captain Marvel namelijk vervroegd vrijgeven op Disney Plus. De Marvel-titel zal vanaf 13 oktober te zien zijn. Dit heeft Disney aangekondigd.

In dit artikel:

Eerste test

Spannende tijden voor Disney. Dit zal de eerste keer zijn dat de servers van het mediabedrijf echte op de proef worden gesteld. Verwacht wordt dat de film massaal bekeken gaat worden in ons kikkerlandje. De vraag is dus, hoe ver zijn ze bij Disney met de infrastructuur? Gaan de servers het houden?

Captain Marvel zal in de Verenigde Staten en Canada, waar Disney Plus gelijktijdig met Nederland gelanceerd wordt, pas 12 november (lanceringsdatum) te zien zijn.

Plot

Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, is een vrouw met superkrachten die na lange tijd terugkeert naar de aarde. Zij neemt het met haar bondgenoten op tegen de Skrulls, die de gave hebben om van gedaante te veranderen en die onder leiding staan van Talos.

Wees als eerste op de hoogte van alle noviteiten en aanbiedingen van Disneyland Paris op MagischeNachten.nl.