Disney komt met 2 tot 4 trailers tijdens jaarlijkse ‘Super Bowl’

falcon and the winter soldier, disney plus, disney+

Aankomende zondag 7 februari zal de finale van de National Football League (NFL) weer worden gespeeld, de mega populaire ‘Super Bowl’. Disney zal tijdens dit groots bekeken jaarlijkse evenement in de reclameblokken twee tot vier trailers laten zien, aldus Deadline

Om welke trailers het precies gaat is niet duidelijk. Maar aangezien ‘Raya and the Last Dragon’ op 5 maart zowel in de bioscoop als op Disney Plus in première gaat (VIP-toegang) is de kans groot dat we hier iets van zullen gaan zien. Ook van ‘The Falcon and the Winter Soldier’, die op 19 maart van start gaat op de streamingdienst, kunnen we beelden verwachten.

Dan hebben we natuurlijk ook de populaire Marvel-film ‘Black Widow’ nog. Sommigen denken dat deze titel ook naar Disney Plus gaat, maar voorlopig staat hij voor de bioscoop gepland voor 5 mei. Ook hier zou Disney advertentiebudget aan kunnen besteden tijdens de ‘Super Bowl’-reclame. Voor dezelfde maand staat ook ‘Loki’ op de agenda voor Disney Plus.

Of het om nieuwe trailers gaat of dat het om beeldmateriaal gaat wat we al kennen, is niet bekend. We zullen het dus even af moeten wachten, maar dat er Disney-trailers komen tijdens de ‘Super Bowl’ is zeker!

‘Super Bowl’-reclame

Jaarlijks Voor Disney is het niet ongewoon om tijdens de ‘Super Bowl’ te adverteren. De House of Mouse gaf vorig jaar tijdens het evenement ook miljoenen uit om ‘The Falcon and The Winter Soldier’, ‘Loki’, ‘WandaVision’ en ‘Black Widow’ te promoten.

Zie hieronder de Disney-reclame tijdens de ‘Super Bowl’ van vorig jaar.