Disney kondigt ‘America the Beautiful’ aan voor Disney Plus

america-the-beautiful-disney-plus-disney+

Vorig jaar tijdens Disney+ Day kondigde Disney een prachtige nieuwe natuurdocumentaire van National Geographic aan voor Disney Plus. Er is nu bekendgemaakt wanneer deze titel te bewonderen is op de streamingdienst, namelijk vanaf maandag 4 juli. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Reis door Amerika

‘America The Beautiful”, verteld door Michael B. Jordan, is het adembenemende verhaal van Amerika en zijn verbazingwekkende dieren. Noord-Amerika is het meest diverse en extreme continent op aarde. De enige plek waar je elk landschap kunt vinden, van Arctische ijskappen tot bakkende woestijn en alles wat er tussen zit.

We maken een reis door Amerika’s meest spectaculaire regio’s. Het bergachtige noordwesten, het stomende zuiden, het dorre westen en het eindeloze Heartland. Hoe de omgeving en de omstandigheden ook zijn, er is een held die er een thuis van kan maken. Ze zijn slim, stoer en dapper. De dieren van Noord-Amerika hebben wat nodig is om de elementen te overwinnen en te gedijen.

In de laatste aflevering ontmoeten we de menselijke helden die vechten om onze wilde dieren en wilde plekken te behouden voor toekomstige generaties.

Productie

‘America the Beautiful’ is gemaakt door niemand minder dan Mark Linfield en Vanessa Berlowitz van Wildstar Films. Het duo, dat al meerdere BAFTA en Emmy Awards binnensleept voor hun werken, maakte eerdere grote natuurfilms, zoals ‘Frozen Planet’, ‘Planet Earth’ en de Disneynature-films. Dan Rees (‘Atlantic’) is de showrunner van de serie.

‘America the Beautiful’ is vanaf maandag 4 juli te zien op Disney Plus in Nederland.

Zie hieronder de trailer van de nieuwe spectaculaire natuurdocumentaire.