Disney kondigt ‘Bob’s Burgers’ voor mei aan op Disney Plus Star

bobs burgers disney plus-

Disney kondigt op Facebook ‘Bob’s Burgers’ aan voor Disney Plus Star. Van de populaire Fox animatieserie zijn de eerste 10 seizoenen vanaf 28 mei te zien op de streamingdienst.

‘Bob’s Burgers’ gaat over Bob Belcher, een restauranthouder die samen met zijn lieftallige vrouw en hun drie kinderen Bob’s Burgers runt. Bob gelooft dat zijn hamburgers voor zichzelf spreken en is niet bang om verschillende ongebruikelijke creaties aan te bieden. De vrouw van Bob, Linda, steunt zijn droom, maar ze vindt het niet fijn dat het niet goed gaat met de zaak, omdat het restaurant voortdurend failliet dreigt te gaan. Ondanks de uitdagingen, waaronder de voortdurende intimidatie van Linda’s ex, een gezondheidsinspecteur, probeert Bob de grill te laten sissen.

Nieuwe seizoenen en film

‘Bob’s Burgers’ zit op dit moment in zijn 11e seizoen, welke tot 23 mei loopt op het Amerikaanse Fox. Deze zal naar verwachting daarna ook snel op Disney Plus Star verschijnen. Seizoen 12 en 13 zijn ook al in de maak.

Daarnaast ligt er ook een film van de animatieserie op de planken, genaamd ‘Bob’s Burgers: The Movie’. De film, geproduceerd door 20th Century Fox, zou in juli vorig jaar in de bioscopen te zien zijn. De Fox-titel werd echter verplaatst naar 9 april en vervolgens volledig uit het filmschema van Disney geschrapt. Het is niet bekend of ‘Bob’s Burgers: The Movie’ nog een bioscooprelease krijgt, of dat deze direct naar Disney Plus gaat.

Eerder vandaag schreven wij al over nieuwe aankondigingen voor mei op Disney Plus Star, die Disney via Facebook en Instagram deed. In eerste instantie dachten wij dat het een fout betrof, maar dit lijkt niet het geval want Disney heeft verschillende advertenties met aankondigingen uitstaan op social media (zie onder).

bobs burgers disney plus