Disney kondigt film met stem Kate Winslet aan voor Disney Plus

black beauty, disney plus

Disney heeft vandaag bekendgemaakt dat het later dit jaar met een nieuwe film voor Disney Plus op de proppen komt. Het gaat om ‘Black Beauty’, een film die Disney van Constantin Film and JB Pictures heeft gekocht.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

‘Black Beauty’ is gebaseerd op de gelijknamige klassieke 19 eeuwse roman van de Britse schrijfster Anna Sewell.

De film is geregisseerd en geschreven is door Ashley Avis (Adolescence). JB Picture’s Jeremy Bolt (Polar, en Monster Hunter) en Robert Kulzer (Polar) zijn verantwoordelijk voor de productie, met Martin Moszkowicz, Edward Winters en Jon Brown als uitvoerende producenten en mede geproduceerd door Dylan Tarason. Moonlighting Films directeur Genevieve Hofmeyr (Mad Max: Fury Road) is de Zuid-Afrikaanse producer.

‘Black Beauty’ werd vorig jaar in Zuid-Afrika opgenomen.

Plot

‘Black Beauty’ is een wilde mustang, die vrij in het westen van Amerika is geboren. Wanneer ze gevangen wordt genomen en weggehaald bij familie vindt ze een lotgenoot in de 17-jarige Jo Green, die op dezelfde manier treurt over het verlies van haar ouders. De twee ontwikkelen langzaam een liefdevolle band, op basis van respect, met ruimte voor het helen van de wonden.

Kate Winslet (Titanic en Eternal Sunshine of the Spotless Mind) neemt de stem van ‘Black Beauty’ voor haar rekening en Mackenzie Foy kruipt in de huid van Jo Green. Iain Glen (Game of Thrones) speelt de rol van John Manly en Claire Forlani (Meet Joe Black) zien we als Mrs. Winthorp.

De film moet volgens Disney ‘later dit jaar’ op Disney Plus verschijnen.

black beauty, disney plus1-