Disney kondigt Marvel special ‘Werewolf By Night’ aan voor Disney Plus

werewolf by night, disney plus, disney+

Disney heeft een nieuwe Marvel Halloween special aangekondigd voor Disney Plus, genaamd ‘Werewolf By Night’. De special is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Cast en crew

‘Werewolf by Night’ zal zich focussen op het bekende Marvel karakter met dezelfde naam uit de populaire stripboeken, waarin hij voor het eerst in 1972 (Marvel Spotlight #2) opdook. Gael García Bernal, die de stem van Hector insprak in de film ‘Coco’, kruipt in de huid van de nachtbraker. Laura Donnelly (‘The Nevers’ en ‘Outlander’) speelt de op monsters jagende Elsa Bloodstone.

Michael Giacchino, de componist die verantwoordelijk is voor de muziek van onder andere ‘Coco’, ‘Zootropolis’, ‘Thor: Love and Thunder’ en ‘Lightyear’, heeft zijn dirigeerstok even neergelegd. Hij heeft ‘Werewolf by Night’ namelijk geregisseerd.

Verhaal

Disney beschrijft ‘Werewolf by Night’ zelf als volgt:

“Op een donkere en sombere nacht duikt een geheime kliek van monsterjagers op uit de schaduw en verzamelt zich bij de onheilspellende Bloodstone Temple na de dood van hun leider. In een vreemd en macaber gedenkteken voor het leven van de leider worden de aanwezigen in een mysterieuze en dodelijke competitie geduwd om een krachtig relikwie: een jacht die hen uiteindelijk oog in oog zal brengen met een gevaarlijk monster.”

Marvel’s ‘Werewolf by Night’ is vanaf vandaag te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer van de special.