Disney kondigt ‘Muppets Now’ op Disney Plus in Nederland aan

muppets now, disney plus, nederland

We hebben er even op moeten wachten, maar Disney heeft ‘Muppets Now’ nu ook voor Disney Plus in Nederland aangekondigd. De gloednieuwe serie is vanaf 6 november te zien op de service.

‘Muppets Now’ verscheen op 31 juli op Disney Plus in onder andere Amerika. In Europa was de serie nergens op de streamingdienst te bekennen, behalve in Engeland. Wat hier de reden van is, is niet duidelijk.

‘Muppets Now’

‘Muppets Now’ is een ongescripte Disney Plus Original, geproduceerd door The Muppets Studio. In de serie, die bestaat uit 6 afleveringen van ongeveer 30 minuten die wekelijks online komen, haast Scooter zich om zijn deadline te halen en de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden om te streamen. Hij zal zich echter moeten manoeuvreren door alle obstakels, afleidingen en complicaties waar de rest van de Muppet-bende hem mee opzadelen.

Uiteraard zijn alle bekende poppen van de partij: Kermit the Frog, Uncle Deadly, Fozzie Bear, Miss Piggy, The Great Gonzo, Dr. Bunsen Honeydew, Pepe the King Prawn, The Swedish Chef, Big Mean Carl, Scooter, Beaker, Joe the Legal Weasel en Link Hogthrob.

Daarnaast maken verschillende populaire acteurs en actrices hun opwachting in Muppets Now, zoals Linda Cardellini, Aubrey Plaza, Seth Rogen, RuPau en Whoopi Goldberg.

Zie hieronder de trailer en een video van Miss Piggy die Whoopi Goldberg over haar nieuwe show vertelt.

‘Muppets Now’ is dus vanaf vrijdag 6 november te zien op Disney Plus.