Disney kondigt nieuwe Ice Age-serie voor Disney Plus aan

ice age scrat tales, disney plus, disney+

Disney heeft vandaag een nieuwe Ice Age-serie aangekondigd voor Disney Plus: Ice Age: Scrat Tales. De nieuwe titel is vanaf woensdag 13 april te zien op de streamingdienst.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Ice Age: Scrat Tales’ bestaat uit zes korte animatiefilms waarin niemand minder dan Scrat, de populaire, lachwekkende en ongelukkige sabeltandeekhoorn uit de Ice Age-films, de hoofdrol speelt. Scrat ervaart in de serie de voor en nadelen van het vaderschap, met zijn schattige en ondeugende Baby Scrat, waarmee de relatie niet altijd even soepel verloopt. De twee strijden samen om de zeer gekoesterde eikel, iets wat voor Scrat niet geheel onbekend is.

Chris Wedges

Chris Wedges spreekt de stem van Scrat weer in, zoals hij al eerder deed in alle Ice Age-films. Karl Wahlgren kruipt in de stem van Baby Scrat. ‘Ice Age: Scrat Tales’ is geproduceerd door Anthony Nisi, met Robert L. Baird en Andrew Millstein als uitvoerende producenten.

Zes afleveringen

De zes korte animatiefilms zijn als volgt getiteld.

‘Nuts About You’

In “Nuts About You” ontmoet Scrat zijn zoon Baby Scrat en ervaart hij de pure vreugde om een ​​nieuwe ouder te zijn, totdat Baby Scrat de eikel voor het eerst ziet.

‘LoFi Scrat Beats to Sleep/Chill to’

In “LoFi Scrat Beats to Sleep/Chill to” laat Scrat een slaapliedje horen om de ​​huilende Baby Scrat in slaap te krijgen.

‘X’s and Uh-O’s’

In ‘X’s and Uh-O’s’ demonstreert Scrat aan Baby Scrat hoe je de eikel moet planten, maar uiteindelijk is het Scrat zelf die een lesje krijgt.

‘Nutty Reflections’

In ‘Nutty Reflections’ rennen Scrat en Baby Scrat achter de eikel aan in een donkere grot die lijkt op een griezelige spiegelzaal.

‘Teeter Toddler’

In “Teeter Toddler” eindigen Scrat en Baby Scrat door een dodovogel aan weerszijden van een boomstam die wordt opgehouden door een enkele tak.

‘Nut The End’

In ‘Nut The End’ vliegt de eikel van een klif. Kunnen Scrat en Baby Scrat in harmonie leven als het voor goed verdwenen is?

‘Ice Age: Scrat Tales’ is vanaf woensdag 13 april te zien op Disney Plus!