Disney kondigt nieuwe Star Wars-serie aan op Disney Plus

star wars bad batch, disney plus, oktober 2020

Zeer goed nieuws voor Star Wars-fans! Disney heeft vandaag aangekondigd dat er een nieuwe Star Wars reeks naar Disney Plus gaat komen, genaamd ‘The Bad Batch’. De animatieserie is een spin-off van ‘Star Wars: The Clone Wars’, die eerder dit jaar eindigde op de streamingservice van de Huismuis.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus om direct van ‘Hamilton’ te kunnen genieten. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Disney beschrijft ‘The Bad Batch’ als volgt:

“De serie volgt een groep elite en experimentele clones van de ‘Bad Batch’ (voor het eerst geïntroduceerd in ‘The Clone Wars’). Zij zullen hun weg moeten vinden in een snel veranderend universum, in de nasleep van de Clone War. Leden van de Bad Batch, een unieke groep clones die genetisch verschillen van hun broers uit het Clone Leger, hebben allemaal unieke en uitzonderlijke vaardigheden die ze buitengewoon effectieve soldaten maken. Na het Clone War tijdperk zullen zij spannende huurlingenmissies uitvoeren, terwijl ze hun best moeten doen om te overleven en een nieuw doel te vinden.”

‘The Bad Batch’ wordt onder andere geproduceerd door Dave Filoni (‘The Mandalorian’ en ‘Star Wars: The Clone Wars’) en zal in 2021 op Disney Plus verschijnen. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Star Wars op Disney Plus

Star Wars-fans hoeven zich tot die tijd niet te vervelen op Disney Plus. In oktober start seizoen 2 van ‘The Mandalorian’. Ook seizoen 3 is al aangekondigd op de service.

Daarnaast hebben we ook nog een ‘Rogue One’ serie met Diego Luna, een Obi-Wan-serie met in de hoofdrol Ewan McGregor en een Star Wars-serie van Leslye Headland (Netflix’s Russian Doll) op de agenda staan voor Disney Plus. Genoeg in het vat dus!