Disney kondigt ‘Onward’ in meerdere landen aan in april

Onward, disney plus, nederland

Op 20 maart werd bekendgemaakt dat ‘Onward’ vanaf 3 april te zien is op Disney Plus in de Verenigde Staten. Maar er zit beweging in, want er zijn nu meerdere landen toegevoegd aan het lijstje die in april van de nieuwe Disney-Pixar film kunnen gaan genieten.

Het gaat om Australië en Nieuw-Zeeland. ‘Onward’ zal daar op 24 april eveneens op Disney Plus verschijnen. Vanaf 3 april is de film in beiden landen digitaal te koop, iets wat de Amerikanen nu al kunnen doen voor 19,99 dollar. ‘Onward’ doet het overigens er goed in de digitale verkoop in de Verenigde Staten. Het laatste werk uit de Disney-Pixar koker staat op dit moment op nummer 2 in de iTunes top 10 Download en Rentals lijst.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Canada

Vandaag werd bekendgemaakt dat ook de Canadezen ‘Onward’ kunnen gaan streamen in april. De film is per direct digitaal te koop en zal, gelijktijdig met de Verenigde Staten op 3 april, op Disney Plus te zien zijn.

Europa

Voor Europa zijn er helaas nog steeds geen aankondigingen gedaan voor ‘Onward’, dus ook niet voor Nederland. Of Disney Nederland nog gaat trakteren op het avontuur van de broers Ian en Barley is de vraag die vele fans, dus ook ons, bezig houdt op het moment. Het blijft dus nog even spannend. Zodra wij meer weten lees je het uiteraard direct hier.

Plot ‘Onward’

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.

Zie hieronder de trailer van ‘Onward’.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.