Disney kondigt ‘Onward’ op Disney Plus in Nederland aan

onward, disney plus, 3 april 2020

Het is eindelijk zover! Veel van jullie hebben hier om gevraagd. Disney heeft vandaag ‘Onward’ aangekondigd voor Disney Plus in Nederland. De Disney/Pixar-animatie is vanaf vrijdag 16 oktober te zien op de streamingdienst van de Huismuis.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

‘Onward’ ging op 4 maart in première in de Nederlandse bioscopen en draaide door het coronavirus slechts twee weken. Vanaf 30 april was de film dan ook al te zien bij Pathé Thuis. Vanaf dezelfde maand was ‘Onward’ ook al te zien op Disney Plus in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en India. We hebben dus behoorlijk geduld moeten hebben, maar het is dan eindelijk zover!

Plot

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.

Bekijk hieronder de trailer.