Disney kondigt releasedatum ‘Home Sweet Home Alone’ op Disney Plus aan

home sweet home alone, disney plus, disney+

Disney heeft vandaag de releasedatum van ‘Home Sweet Home Alone’ aangekondigd. De nieuwe komediefilm van de populaire franchise is vanaf 12 november exclusief te streamen op Disney Plus.

In dit artikel:

Plot

Max Mercer is een ondeugende en ondernemende jongen die thuis is achtergelaten terwijl zijn familie op vakantie is in Japan. Wanneer een getrouwd stel, dat probeert een kostbaar erfstuk te bemachtigen, hun zinnen zet op het huis van de familie Mercer is het aan Max om zijn thuis te beschermen tegen indringers. En hij zal er alles aan doen om ze buiten de deur te houden. Dit heeft uiteraard hilarische grappen tot gevolg, maar ondanks de absolute chaos komt Max tot het besef dat er echt geen betere plek op de wereld is dan zijn ‘home sweet home’.

Cast

In de film schitteren Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt), Rob Delaney (Deadpool 2), Archie Yates (Jojo Rabbit), Aisling Bea (Living with Yourself), Kenan Thompson (Saturday Night Live) , Tim Simons (Veep), Pete Holmes (The Secret Life of Pets 2), Devin Ratray (Home Alone), Ally Maki (Toy Story 4), Chris Parnell (Anchorman 2: The Legend Continues). De film wordt geregisseerd door Dan Mazer (Dirty Grandpa).

Productie

Het scenario van ‘Home Sweet Home Alone’ is van Mikey Day & Streeter Seidell (Saturday Night Live), het verhaal is van Mikey Day & Streeter Seidell en John Hughes (Home Alone), gebaseerd op een scenario van John Hughes. Hutch Parker (X-Men: Dark Phoenix) en Dan Wilson (Patriots Day) zijn betrokken bij de film als producenten, met Jeremiah Samuels (Stuber) als uitvoerend producent.

‘Home Sweet Home Alone’ is vanaf vrijdag 12 november exclusief te streamen op Disney Plus.