Disney kondigt releasedatum ‘The Princess’ op Disney Plus aan

Vorig jaar tijdens Disney Plus Day werd ‘The Princess’ aangekondigd. Disney heeft vandaag bekendgemaakt dat de 20th Century Studios-film op vrijdag 1 juli op de streamingdienst van de huismuis zal verschijnen. Dat betekent in dit geval ook in Nederland. In de Verenigde Staten verschijnt ‘The Princess’ gelijktijdig op Hulu. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

Wanneer een mooie, wilskrachtige prinses (Joey King / ‘The Kissing Booth’ en ‘The Act’) weigert te trouwen met de wrede sociopaat met wie ze verloofd is, wordt ze ontvoerd en opgesloten in een afgelegen toren van het kasteel van haar vader. Met haar geminachte, wraakzuchtige minnaar die de troon van haar vader wil veroveren, moet de prinses haar familie beschermen en het koninkrijk redden.

Crew en cast

In ‘The Princess’ zien we ook Dominic Cooper (‘Preacher’), Olga Kurylenko (‘Black Widow’) en Veronica Ngo (‘The Old Guard’). Ben Lustig (‘The Thirst’) en Jake Thornton (‘Final Fantasy’) schreven het script en het geheel is geproduceerd door Neal H. Moritz (the ‘Fast and Furious’ franchise). De regie is in handen van Le-Van Kiet (‘Furie’).

Volgens Disney zelf is ‘The Princess’ “John Wick meets Sleeping Beauty”. 

‘The Princess’ is vanaf vrijdag 1 juli te zien op Disney Plus.

Er is nog geen trailer verschenen van de film, wel enkele stills die je hieronder kunt bekijken.

the princess, disney plus1

the princess first look