Disney kondigt twee nieuwe films voor december op Disney Plus aan

disney plus, godmothered

Disney heeft vandaag twee nieuwe films aangekondigd die nog dit jaar op Disney Plus zullen verschijnen in Amerika. Het gaat om ‘Godmothered’ en ‘Safety’. Beiden titels zullen in december op de service in première gaan.

‘Godmothered’ (Disney / 2020)

‘Godmothered’ is een kerstfilm en vertelt het verhaal over Eleanor (Jillian Bell), een jonge en onervaren feeënmoeder in opleiding. Wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit ze de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeënmoeders nodig hebben. Eleanor vindt een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood. Zij spoort haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie (Isla Fisher), nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die bij een nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren eerder heeft verloren, heeft Mackenzie het ‘gelukkig zijn’ bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om haar een geluks make-over te geven. Of ze dat nu leuk vindt of niet.

‘Godmothered’ is geregisseerd door Sharon Maguire (‘Bridget Jones’s Diary’ en ‘Bridget Jones’s Baby’) en geproduceerd door Justin Springer (‘Dumbo’ en ‘TRON: Legacy’).

‘Godmothered’ gaat in Amerika op 4 december in première op Disney Plus. Disney Nederland heeft de komediefilm nog niet voor Nederlandse Disneyplussers aangekondigd. De verwachting is echter dat ‘Godmothered’ ook in december op Disney Plus in Nederland te zien zal zijn. We zullen dit nog even af moeten wachten.

UPDATE 14 november 2020: Disney heeft ‘Godmothered’ inmiddels ook voor Disney Plus in Nederland aangekondigd voor 4 december.

‘Safety’ (Disney / 2020)

‘Safety’ vertelt het verhaal van Ray McElrathbey, een jonge man die wordt geconfronteerd met een reeks uitdagende omstandigheden, wiens geloof en doorzettingsvermogen hem helpen om herhaalde tegenslagen te overwinnen. Hij speelt voetbal met een studiebeurs aan de Clemson University, terwijl hij worstelt met de opvoeding en zorg van zijn 11-jarige broer Fahmarr.

De dramafilm is geregisseerd door Reginald Hudlin (‘Django Unchained’ en ‘Marshall’) en geschreven door Randy McKinnon (‘Where the Water Runs’) en Nick Santora (‘Scorpion’ en ‘The Fugitive at Quibi’). Mark Ciardi (‘Chappaquiddick’ en ‘Invincible’) nam de productie voor zijn rekening.

‘Safety’ gaat in de Amerika op 11 december in première op Disney Plus. De film is voor Nederland nog niet aangekondigd. Net zoals ‘Godmothered’ wordt ook ‘Safety’ in december op Disney Plus in Nederland verwacht.

UPDATE 15 november 2020: Disney heeft ‘Safety’ inmiddels ook voor Disney Plus in Nederland aangekondigd voor 11 december.

Foto’s

Onverwachts twee nieuwe films dus, en dat in het coronatijdperk. Blijkbaar waren deze twee titels al afgerond. Leuk toch?! We houden je op de hoogte!

En zijn nog geen trailers uitgekomen, maar die zullen ongetwijfeld volgen. Zie hieronder wel enkele foto’s van beiden films.