Disney kondigt voor januari Marvel-opfrisser aan op Disney Plus

legends

Het houdt maar niet op met nieuwe Marvel-titels. Fans hoeven echter niet lang meer te wachten. Op 8 januari start Disney met een nieuwe Marvel-opfrisser op Disney Plus: Marvel Legends.

“Terwijl het Marvel Cinematic Universe zich blijft uitbreiden, viert en codificeert ‘Marvel Studios: Legends’ wat er eerder heeft plaatsgevonden. Bezoek de epische helden, schurken en momenten uit het hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de langverwachte verhalen die nog komen gaan. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks meegenomen in de aankomende serie die in première gaan op Disney Plus en maken daarmee de weg vrij voor toekomstige evenementen. ‘Marvel Studios: Legends’ weeft de vele draden samen die het ongeëvenaarde Marvel Cinematic Universe vormen”, aldus Marvel op zijn website.

De eerste twee afleveringen van de serie zullen starten met Wanda Maximoff en Vision uit de serie ‘WandaVision’, die op 15 januari in première gaat op Disney Plus. Op 19 maart staat de tweede alweer voor de deur en kunnen we gaan genieten van ‘The Falcon and the Winter Soldier’.

Maar eerst ‘Marvel Legends’ als opfrisser. Vanaf vrijdag 8 januari op Disney Plus!