Disney kondigt ‘ZOMBIES 3’ met Zed en Addison officieel aan

zombies 3, disney

Disney heeft vandaag bevestigd dat ‘ZOMBIES 3’ in de maak is voor Disney Channel. Milo Manheim en Meg Donnelly zullen opnieuw in de rollen kruipen van Zed en Addison.

“Na het enorme succes van ‘ZOMBIES 2’ wilden we de lat hoger leggen voor deze derde en laatste film”, aldus Lauren Kisilevsky, vice-president Original Movies van Disney Branded Television

Verhaal

In ‘ZOMBIES 3’ beginnen Zed en Addison aan hun laatste jaar op Seabrook High in de stad die een veilige haven is geworden voor zowel monsters als mensen. Zed verwacht een atletiekbeurs die hem de eerste zombie zal maken die naar de universiteit gaat, terwijl Addison zich opmaakt voor de eerste internationale cheer-off-wedstrijd van Seabrook. Dan verschijnen er plotseling buitenaardse wezens rond Seabrook, die hele andere plannen hebben.

Productie

Paul Hoen, die een record van 15 Disney Channel Original Movies op zijn naam heeft staan inclusief de eerste twee Zombie-films, zal de film opnieuw gaan regisseren. ‘ZOMBIES 3’ is geschreven door David Light en Joseph Raso, die samen met Suzanne Farwell ook de uitvoerende producenten zijn. De film zal geproduceerd worden door Bloor Street Productions.

De opnames voor ‘ZOMBIES 3’ zullen deze lente nog van start gaan. Er is nog geen releasedatum voor de film bekendgemaakt.

Disney Plus

‘ZOMBIES 3’ zal in eerste instantie, net als zijn twee voorgangers, op Disney Channel in première gaan. Maar aangezien de periode dat een film op Disney Plus verschijnt na een TV-run flink verkort is, zullen we niet lang moeten wachten tot ‘ZOMBIES 3’ ook op de streamingdienst van de Muis te zien is.

‘ZOMBIES 1’ (2018) en ‘ZOMBIES 2’ (2020) zijn beiden te bekijken op Disney Plus.