Disney lanceert hartverwarmende nieuwe kerstreclame

disney christmas, from our family to yours

Pak de tissues er maar vast bij. Disney heeft vandaag opnieuw een hartverwarmende kerstcampagne gelanceerd, genaamd ‘The Stepdad’. De korte animatiefilm van dik drie minuten, die een vervolg is op ‘From our family to yours’ van vorig jaar, brengt je alvast in een heerlijke kerstsfeer met een prachtige boodschap. 

In de film volgen we Mike, die intrekt bij zijn vriendin Nicole (de kleindochter van Lola uit deel 1) en haar twee kindjes Max en Ella. Het oogt gezellig, maar Mike heeft moeite om zijn rol te vinden als pluspapa. Alles veranderd wanneer hij ’s nachts een tekening van Max vindt. Een speciaal boek, dat Max ooit van zijn biologische vader kreeg, versterkt de band en brengt de familie vervolgens samen. Zodra er uit het boek voorgelezen wordt komen er verschillende Disney en Pixar-karakters tot leven. En het mooie is dat ook Mike en Nicole als volwassenen de magie zien.

Make-A-Wish

Het nummer ‘Love runs deeper’ van Gregory Porter werd speciaal gemaakt voor ‘The Stepdad’. Van elke download gaat tot en met 31 december 2021 100% van de opbrengst naar Make-A-Wish. Als je dit project wil steunen kan je het nummer hier downloaden.

Bekijk de nieuwe Disney kerstreclame hieronder.