Disney onthult releasedatum ‘WandaVision’ voor Disney Plus

wandavision, disney plus, 21 september 2020

2021 begint voor wat betreft Disney Plus lekker. Disney heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe Marvel-serie ‘WandaVision’ vanaf 15 januari te zien is op de streamingdienst. Een moment waar enorm veel mensen op zitten te wachten.

We krijgen nu dus eerst ‘WandaVision’ in plaats van ‘The Falcon and the Winter Soldier’. Laatstgenoemde Marvel-titel stond voor augustus al op de agenda, maar is door de coronacrisis uitgesteld naar 2021.

‘WandaVision’ is de eerste serie in Fase 4 van het MCU. De serie bestaat uit zes afleveringen, met een totale speelduur van zes uur.

Volgens Marvel-baas Kevin Feige zullen fans aan hun trekken komen. “Als je de 23 films volgt die we hebben gemaakt en mee gaat op reis in Fase 4, dan word je rijkelijk beloond.”

‘WandaVision’ plot

‘WandaVision’ van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje, wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.

‘WandaVision’ wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijfster is Jac Schaeffer, die ook de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’ voor haar rekening nam.

Zie hieronder alvast de trailer.

Vanaf 15 januari dus te zien op Disney Plus!