Disney+ aanbiedingen: zo pak je korting op Disney+ in 2024

Disney Plus aanbiedingen: zo pak je korting op Disney Plus
Image: ⓒ iStock / David Peperkamp

Wil jij alle films, series en andere content van Disney+ streamen met korting? Lees dan hieronder of er momenteel een speciale Disney+ aanbieding loopt en hoe je er van kan profiteren.

Van de ‘Lion King’ tot ‘Shogun’ en van ‘Poor Things’ tot ‘Star Wars’: Disney+ heeft misschien wel het breedste aanbod van alle streamingdiensten in Nederland. Van abonneren op Disney+ ga je dan ook geen spijt krijgen. Bovendien worden er elke maand tal van films en series toegevoegd. Genoeg om te streamen dus! Lees hieronder hoe je de beste Disney+ deal pakt.

Bezoek Disney+

Is er momenteel een Disney+ aanbieding beschikbaar?

Wil je snel de beste deal pakken en heb je geen tijd om opzoekwerk te doen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Wij hebben namelijk al het zoekwerk al gedaan.

We gaan meteen met het slechte nieuws in huis vallen: er is momenteel geen lopende aanbieding bij Disney+. Het is wel nog steeds mogelijk om korting te krijgen bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je 12 maanden voor de prijs van 10, zo kan je met een stevige korting naar Disney+ kijken.

Zo pak je korting op Disney+

De enige mogelijke manier om momenteel korting te pakken op Disney+, is dus om een jaarabonnement af te sluiten. Je gaat als volgt te werk:

  • Ga naar disneyplus.com
  • Vul je e-mailadres in en klik op volgende
  • Kies een veilig wachtwoord en klik op volgende
  • Selecteer “jaarlijks” en betaal via één van de beschikbare betaalmethoden
  • Je hebt nu een Disney+-abonnement aan een voordelig tarief!

Een maandelijks Disney+-abonnement kost 10,99 euro per maand – dit komt uit op 131,88 euro per jaar. Een jaarabonnement kost daarentegen slechts 109,90 euro per jaar. Wil je korting op Disney+? Dan zal je dus een jaarabonnement moeten afsluiten.

Welke Disney+ aanbiedingen zijn er in 2024?

De laatst actieve Disney+ aanbieding was in september van vorig jaar. Toen kon je drie maanden lang profiteren van een abonnement voor slechts €1,99 per maand. Sindsdien heeft Disney+ geen promoties meer gehad.

We verwachten dat Disney+ dit jaar weer een gelijkaardige promotie zal lanceren, maar tot die tijd zal je het moeten doen zonder speciale aanbiedingen. We laten je via onze nieuwsbrief weten wanneer Disney+ een aanbieding heeft.

Als er geen aanbieding beschikbaar is, kan je altijd een jaarabonnement afsluiten om zo twee maanden gratis te krijgen.

Bezoek Disney+

Welke kortingscodes zijn er beschikbaar voor Disney+?

Er zijn geen kortingscodes beschikbaar voor Disney+. Er zijn wel websites die deze zogenaamd aanbieden, maar deze werken niet. Disney heeft namelijk geen kortingscodes uitgegeven voor Disney+, en bovendien is er nergens een mogelijkheid om een kortingscode in te vullen zodra je een Disney+-abonnement neemt.

Mocht Disney weer starten met kortingscodes voor Disney+ dan houden wij je uiteraard direct op de hoogte.

Hoe kijk ik gratis naar Disney+?

Iedereen wil wel gratis kijken naar Disney+, of op zijn minst een leuke korting pakken. Helemaal gratis streamen is helaas niet mogelijk, ook niet als proefperiode.

Gelukkig kan je wel een flinke korting krijgen door een jaarabonnement te nemen op Disney+ via deze link. Je krijgt dan twee maanden Disney+ volledig gratis en betaalt slechts €109,90 voor een heel jaar.

Wil je weten wat er allemaal te vinden is op Disney+? Lees dan: Het volledige Disney+ aanbod op een rijtje

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.