Disney Plus Day actie: Stream nu één maand voor maar € 1,99

disney plus day, jungle cruise, shang chi

Disney Plus bestaat alweer twee jaar en viert op 12 november 2021 zijn verjaardag met Disney Plus Day. En wie jarig is trakteert en dat doet de huismuis dan ook. Voor € 1,99 kijk jij nu één maand lang naar Disney Plus en kan je grote bioscoopfilms als ‘Jungle Cruise’ en Marvel’s ‘Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings’ streamen op 12 november. Maar er is meer!

Wil je direct gebruik van deze actie maken? Klik dan hier of op boven of onderstaande Disney-banner. De aanbieding is geldig van 8 tot en met 14 november 2021. Je kan het abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Wil je weten welke nieuwe titels er nog meer op Disney Plus Day op de streamingdienst verschijnen? Lees dan even verder, want er is nog veel meer te beleven op Disney Plus Day!

Volledige programma

Want ‘Jungle Cruise’ en ‘Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings’ zijn absoluut niet de enige titels die vanaf 12 november op Disney Plus te zien zijn. Ook de nieuwe Hulu Original ‘Dopesick’ met Michael Keaton en Rosario Dawson is een absolute hoogvlieger. De achtdelige serie geeft een meeslepende kijk in het epicentrum van de opioïde-verslaving in Amerika. Daarnaast krijgen we een nieuwe short van ‘The Simpsons’ en in ‘Olaf Presents’ vertelt de geliefde sneeuwman uit ‘Frozen’ verschillende klassieke Disney-verhalen zoals alleen hij dat kan. Ook Star Wars-fans komen aan hun trekken met ‘Under The Helmet: The Legacy Of Boba Fett’, een special over de legendarische premiejager Boba Fett met behind the scenes-beelden. Maar er is nog meer!

We hebben het volledige programma even voor je op een rijtje gezet, inclusief info en de trailers. Al onderstaande deze titels zullen op 12 november 2021 om 09:00 uur op Disney Plus verschijnen.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ (2021).

In Marvel Studios’ Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken. Daarnaast speelt Tony Leung in de film Wenwu, Akwafina speelt Shang-Chi’s vriendin Katy en Michelle Yeoh speelt Jiang Nan. De overige cast bestaat uit Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng. Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings is geregisseerd door Destin Daniel Cretton en geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz.

Extra: Disney zal Shang

‘Jungle Cruise’ (2021)

‘Jungle Cruise’ is gebaseerd op de populaire Disneyland attractie. In de film gaan rivierboot-kapitein Frank (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) en avontuurlijke wetenschapper Lily (Emily Blunt) op een gevaarlijke expeditie in de Amazone-jungle. Hun missie: het vinden van de Tree of Life, een boom die helende krachten zou bezitten. Maar zij zijn niet de enige die naar de boom opzoek zijn…

‘Home Sweet Home Alone’ (2021)

Max Mercer is een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen… en hij zal er alles aan doen om de boeven buiten te houden. Dit zorgt voor hilarische situaties rondom het huis, maar ondanks de absolute chaos beseft Max zich dat er echt geen betere plek is dan home sweet home.

In “Home Sweet Home Alone” worden de hoofdrollen gespeeld door Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki, en Chris Parnell. De film is geregisseerd door Dan Mazer en heeft een scenario van Mikey Day & Streeter Seidell. Het verhaal is geschreven door Mikey Day & Streeter Seidell en John Hughes, gebaseerd op een scenario van John Hughes. Hutch Parker, p.g.a. en Dan Wilson, p.g.a. zijn de producenten, met Jeremiah Samuels als uitvoerend producent.

‘Olaf Presents’

In ‘Olaf Presents’ vertelt de geliefde sneeuwman uit ‘Frozen’ verschillende klassieke Disney-verhalen zoals alleen hij dat kan.

‘Ciao Alberto’ (2021)

Een korte animatiefilm van Pixar, met personages uit de succesvolle animatiefilm ‘Luca’.

Nu zijn beste vriend Luca op school zit, geniet Alberto van zijn nieuwe leven in Portorosso en werkt hij samen met Massimo, de imposante, getatoeëerde en eenarmige visser. Hij is, wat Alberto betreft, misschien wel het coolste mens ter wereld. Hij wil vooral indruk maken op zijn mentor, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

‘The Simpsons’ (2021)

Nieuwe short van ‘The Simpsons’, die een eerbetoon is aan de grote merken van Disney Plus.

‘The World According to Jeff Goldblum’ (2021 / seizoen 2)

De eerste vijf afleveringen van seizoen 2 van ‘The World According to Jeff Goldblum’.

Jeff Goldblum is terug en hij is net zo nieuwsgierig als altijd. Dit seizoen blijft Jeff optreden als de speelse en nieuwsgierige gids, om meer verrassende geheimen over schijnbaar bekende onderwerpen te ontdekken en kijkers mee te nemen op heerlijke reizen om het ‘waarom’ van magie, vuurwerk, monsters, honden en dans te ontdekken.

‘Under The Helmet: The Legacy Of Boba Fett’ (2021)

Een special over de oorsprong en erfenis van de legendarische premiejager van Star Wars, Boba Fett. De nieuwe special laat onder andere behind the scenes-beelden zien. ‘The Book of Boba Fett’ gaat op 29 december 2021 in première op Disney Plus.

Zie hier enkele shots uit de special.

‘Marvel Studios 2021 Disney Plus Day Special’

Een speciale viering van het Marvel Cinematic Universe (MCU) op Disney Plus, met een spannende blik op de toekomst. Er worden in deze special nieuwe aankondigingen van Marvel-titels verwacht.

‘Dopesick’ (2021)

‘Dopesick’, gebaseerd op het gelijknamige New York Times bestsellerboek van Beth Macy, geeft een meeslepende kijk in het epicentrum van de opioïde-verslaving in Amerika. De serie neemt kijkers mee naar een verontruste mijngemeenschap in Virginia, de wandelgangen van de Drug Enforcement Adiministration (DEA) en de rijkdom van Big Pharma Manhattan. De menselijke portretten van de verschillende getroffen families en hun elkaar kruisende verhalen houden een spiegel voor waar Amerika nu is, terwijl ze een hoopvol licht werpen op de helden die vechten tegen de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis.

In ‘Dopesick’, die uit 8 afleveringen bestaat, spelen onder andere Jaime Ray Newman (Little Fires Everywhere), Andrea Frankle (Irresistible) and Will Chase (Nashville). Eerdere werd al bekend dat ook Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Will Poulter, Rosario Dawson, John Hoogenakker, Philippa Soo, Michael Stuhlbarg and Jake McDorman in de serie verschijnen.

Wil je direct gebruik van deze actie maken? Klik dan hier of op boven of onderstaande Disney-banner. De aanbieding is geldig van 8 tot en met 14 november 2021. Je kan het abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Veel plezier!