Disney Plus: Dit is de nieuwe teaser van ‘The Kardashians’

the kardashians, disney plus

Het aftellen naar een mega populaire serie op Disney Plus is begonnen. Disney heeft vandaag namelijk een kleine teaser van de serie ‘The Kardashians’ online gezet. De serie is in de VS op Hulu te zien. 

In september 2020 maakte Kim Kardashian bekend dat de familie na 14 jaar stopt met de realityserie ‘Keeping Up With the Kardashians’. Er werden in totaal 20 seizoenen met 285 afleveringen gemaakt. In juni 2021 was de laatste episode te zien. Maar er is goed nieuws voor de fans, want de familie gaat op Disney Plus een vervolg geven en komt met een nieuwe serie op de proppen: ‘The Kardashians’.

In dit artikel:

Evolueren

Zowel moeder Kris (66), Kim (41), Kourtney (42), Khloé (37) zijn in de nieuwe serie te zien. Ook zullen Kendall Jenner (26) en de zwangere Kylie Jenner (24) hun opwachting maken. Heel veel details omtrent de ‘The Kardashians’ zijn nog niet bekendgemaakt. Wel gaf Kris eerder een tipje van de sluier. “In de nieuwe show zie je ons evolueren als een familie. Fans willen dat we zijn wie we zijn. Sinds het eerste moment zijn ze emotioneel betrokken bij onze show, net als wij. De fans zullen het geweldig vinden om te zien hoe wij onze reis voortzetten.”

Releasedatum

Volgens Khloé Kardashian hoeven we niet lang meer te wachten op ‘The Kardashians’ op Disney Plus. Zij was in oktober vorig jaar te gast in de ‘The Ellen DeGeneres Show’ en daar zei ze: “Ik denk dat over een paar maanden. Ofwel eind januari, of begin februari. Het is echt snel. Dat is het mooie van Hulu, we streamen en het gaat daardoor allemaal wat sneller. We zijn erg enthousiast. Ze zijn hier nu ook aan het filmen. We zijn zo blij dat we weer aan de slag kunnen.” Een officiële releasedatum voor de populaire familieserie is nog niet bekendgemaakt. We zullen het dus even af moeten wachten.

Zie hieronder de korte teaser van ‘The Kardashians’.