Disney Plus: Dit is de trailer van seizoen 2 van ‘The Mighty Ducks: Game Changers’

the mighty ducks, game changers, seizoen 2, disney plus

Disney heeft de nieuwe trailer van het 2e seizoen van ‘The Mighty Ducks: Game Changers’ online gezet. Het vervolg van de Original serie is vanaf woensdag 28 september te zien op Disney Plus.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

Na vorig jaar de naam van het Mighty Ducks-team terug te hebben gewonnen, gaat het team en coach Alex Morrow (Lauren Graham) op pad om een zomerhockeyinstituut in Californië bij te wonen. Dit instituut wordt gerund door voormalig NHL-speler Colin Cole (Josh Duhamel).

Waar men denkt aan een leuk en gezellig zomers potje hockey met vrienden is het alles behalve dat. Het lijkt meer op een intensieve training voor toekomstige NHL-spelers. Werkelijk alles moet door the Ducks uit de kast gehaald worden om te laten zien dat ze mee kunnen concurreren. Lukt het ze? Of falen ze deze keer?

Disney Plus

‘The Mighty Ducks: Game Changers’, geproduceerd door Disney’s ABC Signature, gaat op woensdag 28 september in première op Disney Plus. Wekelijk zal er op de woensdagen een nieuwe aflevering verschijnen. Seizoen 2 telt, evenals seizoen 1, 10 afleveringen in totaal.

Zie hieronder de trailer van ‘The Mighty Ducks: Game Changers’.