Hilarische komedie Theater Camp nu te streamen op Disney Plus

Bron: Disney Plus
Bron: Disney Plus

De nieuwe komedia Theater Camp is vanaf nu te streamen op Disney Plus. De film was eerder dit jaar te zien in New York tijdens het Tribeca Film Festival.

De film gaat over twee excentrieke dramadocenten Amos en Rebecca-Diana die in New York werken bij een verwaarloosd zomerkam die de handen ineen moeten slaan wanneer hun geliefde oprichter in coma raakt.

Cast Theater Camp

Geregisseerd door Molly Gordon en Nick Lieberman, met een script mede geschreven door Lieberman, Gordon, en de Broadway sterren Noah Galvin en de Tony Award-winnende Ben Platt, bekend van zijn rol in ‘Dear Evan Hansen’, belooft dit een uiterst nauwkeurige en hilarische weergave te worden van een rampzalig theaterkamp.

Molly Gordon, die bekendheid verwierf door haar rol in ‘Booksmart’, brengt samen met dit getalenteerde team een film die theaterliefhebbers maar ook reguliere filmkijkers zeker zal aanspreken.

Grote hit

Theater Camp wordt door velen al gezien als een ware moderne classic en is daarom een must-watch voor iedereen die ook maar een beetje van komedie houdt of zelf actief is in het acteerwereldje. Je kan de film nu gemakkelijk op Disney Plus kijken.

Ben je geïnteresseerd in Disney+? Bekijk dan ook vooral het volledige aanbod van Disney+.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.