Disney kondigt nieuwe Star Wars film The Mandalorian and Grogu aan

the mandalorian, disney plus, disney+, star wars
Image: ⓒ Disney

Disney heeft de nieuwe Star Wars film The Mandalorian and Grogu aangekondigd. Na het indrukwekkende succes van de serie op Disney+, zet ‘The Mandalorian and Grogu’ de avonturen voort in een grootse film.

Geregisseerd door Jon Favreau, belooft de film een diepere duik in het Star Wars-universum te nemen, waarbij de band tussen de Mandaloriaanse premiejager en zijn jonge, krachtige metgezel centraal staat. Hoewel de exacte plotdetails nog onzeker zijn verwachten fans een meeslepend verhaal met de rijke achtergrond die Star Wars zo geliefd maakt.

Nog veel onzekerheid

De kans is natuurlijk erg groot, maar de terugkeer van Pedro Pascal als Din Djarin is nog niet bevestigd ook al hopen fans natuurlijk dat de gevierde acteur op het witte doek verschijnt als zichzelf. Hij zal hoe dan ook de stem van Mando vertolken. De film komt na enkele grootschalige projecten bekend zijn gemaakt in de Star Wars-wereld zoals een tweede seizoen van Ahsoka en het tweede seizoen van Andor komt zeer waarschijnlijk volgend jaar uit.

Fans kunnen zoals altijd een reis verwachten vol actie, emotie en de fantastische band tussen Mando en Grogu. Er is momenteel nog geen trailer beschikbaar voor The Mandalorian and Grogu.

Het verhaal van The Mandalorian tot nu toe

In de eerste drie seizoenen van ‘The Mandalorian’ volgen we de reis van Din Djarin, een eenzame Mandaloriaanse premiejager. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij op Grogu stuit op een missie om een myserieus kind te vangen voor wat het Empire blijkt te zijn. We kennen Grogu natuurlijk onder de schattige noemer Baby Yoda.

Din Djarin vormt een onverwachte band met Grogu en gaat op zoek naar een Jedi die hem verder kan trainen, maar de ‘jonge’ foundling kiest ervoor om bij Mando te blijven.

Ben je geïnteresseerd in Disney+? Bekijk dan ook vooral het volledige aanbod van Disney+.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.