Disney Plus maakt kerstprogramma 2022 bekend

Disney Plus heeft het volledige kerstprogramma voor 2022 bekend gemaakt. In november en december zullen verschillende grote titels verschijnen op de dienst.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Het kerstprogramma van Disney+

Er komen verschillende grote titels zoals The Santa Clauses, Disenchanted, The Hip Hop Nutcracker, The Guardians of the Galaxy Holiday Special en Willow op de dienst in de laatste maanden van het jaar.

16 November: The Santa Clauses

Scott Calvin staat op het punt om zijn 65e verjaardag te vieren en realiseert zich dat hij niet altijd de kerstman kan blijven zijn. Plotseling begint hij zijn magie kwijt te raken en zijn familie kan wel wat tijd gebruiken in de normale wereld. Met veel elfen, kinderen en familie om tevreden te stellen gaat Scott op naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin klaarmaakt voor een nieuw avontuur in de normale wereld.

18 November: Best in Snow

In ”Best in Snow” vechten verschillende teams voor de titel ”Best in Snow”. De verschillende teams transformeren hun blok met ijs in een sculptuur gebaseerd op onze favoriete helden van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars.

18 November: Disenchanted

Het is 10 jaar geleden dat Giselle en Robert getrouwd zijn, maar Giselle is klaar met het leven in de stad en verhuist haar gezin naar het slaperige stadje Monroeville. Helaas is dit niet de snelle oplossing waar Giselle op gehoopt had en moet ze dealen met een burgemeester die haar het leven zuur maakt. Per ongeluk verandert Giselle het stadje in een sprookje en is ze in een race tegen de klok om de spreuk ongedaan te maken.

20 November: Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium

Elton John zal op 17, 19 en 20 november 2022 zijn laatste Noord-Amerikaanse concerten geven van zijn ‘Goodbye Yellow Brick Road’ tour in het Dodger Stadium in Los Angeles. Het evenement zal de cirkel rond maken, want het is dan exact 47 jaar geleden (1975) dat Sir Elton in datzelfde stadion een legendarische show gaf. Het zou de start worden van een hele grote en glansrijke carrière.

25 November: The Hip Hop Nutcracker

In deze special neemt Rev Run ons mee naar een speciale uitvoering van de klassieke musical ”The Nutcracker”. In de musical probeert Maria-Clara haar ouders weer terug samen te brengen samen met de Nutcracker die ze tot leven wekt.

25 November: The Guardians of the Galaxy Holiday Special

In de special zijn de Guardians op een missie om de kerst van Peter Quill onvergeetbaar te maken na het verlies van Gamora. Twee van zijn buitenaardse vrienden gaan naar onze planeet om te zoeken naar het perfecte cadeau.

30 November: Willow

Willow is een epische fantasy serie die zich afspeelt in een betoverend mooi land. Het verhaal begon met een goochelaar uit een klein dorpje en een meisje dat voorbestemd was om alle rijken te verenigen om samen de krachten van de duisternis voorgoed te verbannen. In een magische wereld waar tovenaars, trollen en andere mysterieuze wezens leven gaat het verhaal nu verder.

2 December: Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules

Het verhaal van Greg Heffley gaat door in deze nieuwe film met de focus op de relatie die hij heeft met zijn broer Rodrick. Greg komt voor de grootste uitdaging in zijn leven te staan: Een weekend alleen met zijn broer overleven.

2 December: Pentatonix: Around the World for the Holidays

Pentatonix voert een race tegen de klok, want zij worstelen met het vinden van inspiratie voor hun nieuwe album dat met kerst uit moet komen. Om het nog erger te maken sluit hun manager hen per ongeluk op in een magische postkamer…

Maar met de hulp van wat Disney-magie maken we al snel een wervelende tour rond de wereld, waarbij we vakantietradities en inspiratie ontdekken van Pentatonix-fans over de hele wereld: van Tokio tot Grenada, Ghana tot Mexico en IJsland. De reis doet de groep beseffen dat waar we ons ook bevinden, de vakanties de perfecte gelegenheid bieden om te ontdekken hoeveel we gemeen hebben en dat we in een hele kleine wereld leven.

9 December: Idina Menzel: Which Way to the Stage?

Idina Menzel, die de stem van Elsa in sprak voor Frozen 1 en 2 en natuurlijk het populaire nummer ‘Let it go’ zong, krijgt een eigen muziekdocumentaire op Disney Plus. Haar concert in het legendarische Madison Square Garden in New York is namelijk vastgelegd om met de wereld te delen.

De film bevat nooit eerder vertoonde beelden en kwetsbare interviews van Menzel, die het moeder zijn en een relatie combineert met een zeer druk reisschema. Ook zien we videobeelden van een zingende piepjonge Menzel van slechts 7 jaar oud en boeiende interviews met de ouders, familieleden en vrienden van de zangeres.

9 December: Night at the Museum: Kamunrah Rises Again

In deze nieuwe film in de Night at the Museum franchise volgen we de zoon van Larry Daley. Hij werkt als beveiliger in het American Museum of National History, dus hij weet wat er gebeurd als de zon onder gaat. Wanneer Kamunrah ontsnapt is het aan Nick om het museum te redden.

14 December: National Treasure: Edge of History

‘National Treasure: Edge of History’ is een uitbreiding van de filmfranchise ‘National Treasure’, verteld vanuit het oogpunt van een jonge heldin, Jess (Lisette Olivera). Zij is een briljante en vindingrijke DREAMer die op zoek gaat naar antwoorden over haar familie. Zij begint aan een groot avontuur om de waarheid over het verleden te achterhalen en een verloren pan-Amerikaanse schat te redden.

28 December: Encanto at the Hollywood Bowl

De live musical special, genaamd ‘Encanto at the Hollywood Bowl’, is een live-to-film ervaring waar de originele cast alle populaire liedjes uit ‘Encanto’ ten gehore brengt in een prachtige setting. Het geheel wordt muzikaal ondersteunt door een volledig orkest van 80 man, 50 dansers en bijzondere speciale effects. Lin-Manuel Miranda, die de soundtrack van de animatiefilm voor zijn rekening nam, zal een speciale introductie geven op deze avond.

Met deze titels wordt het kerstseizoen specialer dan ooit!