Disney released aanstekelijke trailer kerstfilm ‘Godmothered’

godmothered, disney plus2

Disney heeft een aanstekelijke trailer van ‘Godmothered’ online gezet. De nieuwe kerstfilm is vanaf 4 december op Disney Plus te zien.

Plot

‘Godmothered’ vertelt het verhaal over Eleanor (Jillian Bell), een jonge en onervaren feeënmoeder in opleiding. Wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit ze de wereld te laten zien dat mensen nog steeds feeënmoeders nodig hebben. Eleanor vindt een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood. Zij spoort haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie (Isla Fisher), nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die bij een nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren eerder heeft verloren, heeft Mackenzie het ‘gelukkig zijn’ bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om haar een geluks make-over te geven. Of ze dat nu leuk vindt of niet.

‘Godmothered’ is geregisseerd door Sharon Maguire (‘Bridget Jones’s Diary’ en ‘Bridget Jones’s Baby’) en geproduceerd door Justin Springer (‘Dumbo’ en ‘TRON: Legacy’).

Zie hieronder de nieuwe trailer.