Disney released nieuwe video Christina Aguilera voor ‘Mulan’

christina aguilera loyal brave true mulan, disney plus

In aanloop naar de release van de blockbuster ‘Mulan’, heeft Disney vandaag een nieuwe video gereleased van multi-platinum en de Global Award-winnende superster Christina Aguilera. Het originele nummer ‘Loyal Brave True’ moet de populaire film extra kracht gaan bijzetten.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

De video is geregisseerd door Niki Caro, die ook de film voor haar rekening nam als regisseur.

Daarnaast zal de zangeres ook een nieuwe versie opnemen van haar nummer ‘Reflection’. Beiden liedjes zijn ook verwerkt in de film en zullen ook terug te vinden zijn op de originele soundtrack van ‘Mulan’.

Disney Plus

Na het meerdere keren uitstellen van ‘Mulan’ door het coronavirus besloot Disney vorige week om de bioscopen over te slaan en de film een streamingrelease te geven op Disney Plus. De film is daarom vanaf 4 september exclusief op de dienst te zien als premium-film, waar extra (ongeveer 25 euro) voor betaald dient te worden. Voor dit bedrag kan je ‘Mulan’ dan zo vaak kijken als je wilt. De film blijft beschikbaar, zolang je geabonneerd bent op Disney Plus.

Zie hieronder de nieuwe video van Christina Aguilera.