Disney released spectaculaire trailer van Pixar’s ‘Soul’

disney, soul 10 aug

Disney heeft een spectaculaire trailer van zijn nieuwe film ‘Soul’ gelanceerd. De nieuwe Pixar-film is vanaf 1e Kerstdag, op 25 december, zonder extra kosten te zien op Disney Plus.

De nieuwe trailer ziet eruit als een echte Pixar-klassieker. De filmt komt overduidelijk van de makers van ‘Inside out’, ‘Up’ en ‘Coco’. De meeslepende muziek in combinatie met de kleurrijke en prachtige beelden laten je wensen dat het al 25 december was.

‘Soul’ vertelt het verhaal van Joe Gardner (stem Jamie Foxx), een bandleraar op de middelbare school die maar een echte passie heeft: het spelen van Jazzmuziek. Net op het moment dat Joe zijn droom lijkt uit te gaan komen, wordt hij door een onverwachtse misstap opnieuw gedwongen om zichzelf de vraag te stellen wat werkelijk belangrijk voor hem is in het leven. Dit komt allemaal door Joe’s ontmoeting met 22, een ziel die denkt dat er meer is tussen hemel en aarde.

Leuk detail is dat de Tomatometer van ‘Soul’ op RottenTomatoes.com na 20 reviews van ‘approved critics’ nog steeds op 100% staat.

Dus ga er even lekker voor zitten en geniet van de nieuwe trailer van ‘Soul’!

Zie hieronder de eerste trailer.