Disney releast trailer van ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’

the wonderful world of mickey mouse, disney plus

Disney heeft de trailer van ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ online gezet. De nieuwe serie is vanaf 13 november op Disney Plus in Nederland te zien.

In ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’, die bestaat uit 10 afleveringen van elk zeven minuten, zal Mickey Mouse samen met zijn beste vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto nieuwe avonturen beleven. We zullen verhalen voorgeschoteld krijgen die geïnspireerd zijn op verschillende landen uit Disneyparken. De animatie bevat daarnaast nieuwe muziek, moderne settings en de onmiskenbare klassieke Mickey Mouse-stijl, zoals we die gewend zijn.

‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ komt namelijk van de hand van het Disney Television Animation team, dat ook verantwoordelijk is voor de Emmy Award-winnende en razend populaire ‘Mickey Mouse’ shorts, die vanaf 2013 zijn uitgezonden op Disney Channel. De serie kent vijf seizoenen, met in totaal 96 afleveringen die al op Disney Plus te vinden zijn.

Russi Taylor

De eerste twee afleveringen zullen op vrijdag 13 november in première gaan. Vervolgens zullen er elke vrijdag twee nieuwe episodes verschijnen. Dit is de eerste Mickey Mouse-serie zonder de stem van Russi Taylor. De stemacteur sprak vanaf 1986 de stem van Minnie Mouse in. Taylor overleed in 2019 op 75-jarige leeftijd aan darmkanker.

In de zomer van 2021 keert ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ terug met tien nieuwe afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer.