Disney voegt in mei extra titels toe aan Disney Plus

rio 2 disney plus, disney+

Disney heeft bekendgemaakt dat er in mei meer nieuwe titels op Disney Plus verschijnen dan aanvankelijk werd aangekondigd.

Een leuke nieuwe film die in het korte lijstje staat is ‘Rio 2’, van het onlangs opgeheven Blue Sky Studios. ‘Rio 1’ werd eerder al aangekondigd. Beiden films verschijnen op 14 mei op de service.

Zie hieronder de extra titels die in mei op Disney Plus verschijnen. Klik hier voor de eerdere mei-lijst en klik hier voor het volledige aanbod op Disney Plus.

‘Apocalypse: The Second World War’ (2009)

‘Inside the SS’ (2017)

‘Ultimate Survival WWII’ (2019)

‘Buried Secrets of WWII’ (2019)

7 mei

‘Joshua’ (2007) Star

Door de geboorte van een nieuw meisje begint de familie Cairn langzaam uit elkaar te vallen. Dit is extra verontrustend voor de negenjarige Joshua, een excentrieke jongen die in een onheilspellende situatie terechtkomt ondanks zijn goede opvoeding.

 

‘Baby’s Day Out’ (1994) Star

Wanneer de ouders van baby Bink een beloning uitloven voor het terugvinden van hun kind, besluiten drie idiote schurken hun geluk te beproeven. Onverstoorbaar en zich totaal niet bewust van de ravage die hij aanricht blijft de kleine het stuntelige trio echter steeds een stap voor.

14 mei

‘Rio 2’ (2014) Star

In dit swingende vervolg op RIO ontdekken Blu en Jewel dat ze niet de enige blauwe ara’s zijn. Samen met hun kinderen vertrekken ze naar het Amazonegebied om hun soortgenoten te ontmoeten. In het Amazonegebied krijgen ze te maken met Nigel die wraak komt nemen en stuiten ze op de lang verloren familie van Jewel. Hier ontmoet Blu zijn allergrootste vijand: zijn schoonvader Roberto.

‘Ladyhawke’ (1985) Star

In dit weelderige sprookje volgen we Philipe Gastone, een dief met de bijnaam ‘de Muis’, die ternauwernood ontsnapt uit de kerker in Aquila. Na de verdwijning van Philipe wordt er een klopjacht op touw gezet. Als hij bijna gepakt wordt door de mannen van de bisschop, redt de indrukwekkende ridder kapitein Navarre hem.

De nobele Navarre wordt al twee jaar door de mannen van de bisschop gezocht, omdat hij ervandoor is gegaan met Lady Isabeau, de vrouw waar de bisschop een oogje op heeft. De bisschop heeft Navarre en Isabeau vervloekt: ’s nachts verandert Navarre in een wolf en Isabeau verandert overdag in een havik. De geliefden leven in constante kwelling, omdat ze slechts een glimp van elkaar kunnen opvangen bij zonsopkomst, als de nacht verandert in dag en bij zonsondergang, als de dag verandert in nacht.

Navarre wil dat Philipe hem helpt om de stad binnen te komen, zodat hij de zwaarbewaakte bisschop kan vermoorden. Philipe stemt uiteindelijk toe en samen gaan ze op pad om de bisschop te vernietigen en zijn kwaadaardige betovering te verbreken.

Dit innemende verhaal is geschreven door Andrew Powell van The Alan Parsons Project.

21 mei

‘Post Grad’ (2009) Star

Ryden Malby (Alexis Bledel) heeft een plan: een universiteitsdiploma halen, een fantastische baan vinden en rondhangen met haar beste vriend (Zach Gilford) terwijl ze op zoek gaat naar de perfecte man. Maar haar plan gaat op een hilarische manier de mist in als ze weer thuis gaat wonen bij haar excentrieke familie. Als ze dan eindelijk haar droombaan vindt, komt Ryden erachter dat dit niks betekent zonder de man van haar dromen… en de mensen van wie ze houdt.

Michael Keaton, Jane Lynch (Glee) en Carol Burnett spelen de hoofdrollen in deze onconventionele romantische komedie die bewijst dat je het helemaal kunt maken, zelfs als je leven op zijn kop staat.