Disney voegt nieuwe titels toe aan Disney Plus in Nederland

the lodge, disney plus

Disney Plus heeft vandaag weer een leuke update gehad met een nieuwe titel van Disney Channel, Disney XD, Marvel en (tot nu toe) twee van National Geographic. Zie hieronder wat er nieuw is toegevoegd aan de streamingsdienst van ‘The House Of Mouse’. 

Continent 7: Antarctica (seizoen 1)

Bij -73 graden Celsius kun je tot 5.000 calorieën per dag verbranden, en in een winter bij minder dan 1% luchtvochtigheid verliest je lichaam al vocht door te ademen. Dit is Antarctica, waar hechte gemeenschappen van wetenschappers, ingenieurs en veldartsen een uniek bestaan hebben opgebouwd, en waar ze vechten tegen wrede omstandigheden om cruciale wetenschappelijke onderzoeken te verrichten.

Supercar Megabuild

Een team van topautomonteurs creëert de meest bijzondere superauto’s die we ooit hebben gezien.

Marvel Superheld Avonturen (seizoen 1)

Spider-Man vertelt over de lessen die hij geleerd heeft tijdens zijn avonturen met andere Marvel superhelden!

Randy Cunningham: Ninja Op School (seizoen 1 en 2)

Randy Cunningham? Dat joch dat op dit moment zit weg te dromen bij de wiskundeles? Is hij de ninja? Jawel. Die gast die alleen maar zesjes haalt, is de enige die Norrisville High School kan beschermen tegen een boze tovenaar diep onder de school. Hij is de nieuwste held in een lange reeks onbevreesde strijders die de leerlingen beschermen tegen het naderende einde der tijden. Dat is zijn plicht. Dit zijn zijn avonturen. Dit is de legende van Randy Cunningham: Ninja van de derde klas!

The Lodge (seizoen 2)

Skye had de moeilijke keuze tussen Sean en Ben en moet leren omgaan met haar eerste echte relatie. Ondertussen wordt het hotel nog steeds bedreigd door externe factoren, waardoor Skye met andere problemen kampt. Kaylee is heel even beroemd, en een mysterieuze nieuwkomer arriveert in de North Star.

Bij de Amerikaanse update van Disney Plus zijn ook de National Geographic titels America’s National Parks, Dog: Impossible en Wild Russia toegevoegd. Deze drie docuseries hebben wij nog niet op de Nederlandse versie kunnen ontdekken. Mochten deze, of andere nieuwe content, verschijnen op Disney Plus dan lees je dat natuurlijk op deze website.

Zie hieronder de nieuwe lijst. Klik op de groene plusknop om de titel direct op Disney Plus te bekijken.

Veel plezier!

[table id=1 responsive=collapse /]